Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Autonominiai dūmų - liepsnos jutikliai

Sirena-švyturys CSA-FSU-R

Sirena-švyturys CSA-FSU-R
Kaina:
221.20 € (be PVM)
267.65 € (su PVM)
Klausti apie prekę

"CSA-FSU-R" sirena-švyturys


Belaidė sirena naudojama kaip papildomas įrenginys dirbti su kitais Cig - Arrêté ® SD Evolution sistemos elementais. Prietaisas, gavęs pavojaus signalą iš dūmų ar liepsnos detektoriaus pradeda transliuoti įrašytą balso įrašą bei įsijungia mirksintis LED šviesos signalas. „CSA- FSU-R“ sireną rekomenduojama montuoti padidinto pavojaus vietose.

Sirena turi įmontuotą beleidžio ryšio sistemą, kuri leidžia sujungti prietaisą su kitais elementais (dūmų, ugnies detektoriaus) be jokių papildomų laidų ir patiriamų išlaidų.

Prietaisas maitinamas keturiomis AA tipo baterijomis arba su maitinimo moduliu CSA-006. Montuojant prietaisą vietose, kuriose jis gali būti išlaužtas ar sugadintas, rekomenduojama naudoti ir apaugines metalines groteles CSA-AVC3.

Sirena valdoma ir užprogramuojama nuotolinio valdymo pulteliu CSA - IR2. Pastaba: valdymo pultelis parduodamas atskirai.


PRIETAISO PRIVALUMAI:

  • Įmontuotas bevielis ryšys;
  • Programavimas ir valdymas per nuotolinį pultelį;
  • Talpina iki 100 įrašų;
  • Programinė įranga aiškiai atkuria balso įrašus;
  • Įsijungus pavojaus mirksi LED šviesos diodas;
  • Maitinamas baterijomis arba maitinimo bloku;
  • Estetiškas dizainas;
  • Paprastai sumontuojamas ir valdomas.

Susijusios prekės

Apsauginės grotelės CSA-Evolution Cig-Arrête ir SpeechPOD įrenginiams
Apsauginės grotelės CSA-Evolution Cig-Arrête ir SpeechPOD įrenginiams
CSA-Evolution yra metalinis apsauginis dėklas, skirtas apsaugoti „Cig-Arrête“ ar „SpeechPOD SD Evolution“ gaminius nuo mechaninių pažeidimų, sunaikinimo ar vagysčių. Tinka modeliams: CSA-GOV, CSA-GOV24, CSA-GOV/E, CSA-FGV, CSA-FGV/R, CSA-FSU, CSA-FSU/R.

 
Kaina:
43.51 € (be PVM)
52.65 € (su PVM)
Į krepšelį