Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Dirvožemio suspaudimo matuokliai

Dirvožemio suspaudimo matuoklis Wile

Dirvožemio suspaudimo matuoklis Wile
Dirvožemio suspaudimo matuoklis Wile
Dirvožemio suspaudimo matuoklis Wile
Kaina:
454.59 € (be PVM)
550.05 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Dirvožemio suspaudimo matuoklis "Wile"

 
Dirvožemio suspaudimos matuoklis "Wile" yra penetrometras, nustatantis dirvožemio kietumą (suspaudimą). Dirvožemio suspaudimo matuoklis naudojamas prieš žemės dirbimą, siekiant nustatyti ar yra susidaręs dirvos padas ir kokiame gylyje. Tinkamiausias laikas naudoti matuoklį - ankstyvas pavasaris arba tuomet, kai dirvožemis optimaliai drėgnas.

Penetrometras pateikiamas su dviem antgaliais: 1/2 colio antgaliu, skirtu naudoti kietame dirvožemyje, ir 3/4 colio antgaliu, skirtu naudoti minkštame dirvožemyje.

Dirvožemio suspaudimo matuoklis pagamintas Suomijos kompanijos "Farmcomp". Tai prekinio ženklo "Wile" įvairių laboratorinių prietaisų gamintoja bei pasaulinės rinkos lyderė, sukaupusi daugiau nei 50 metų patirtį rankinių drėgmės matavimo prietaisų projektavime ir gamyboje. Visi šios kompanijos produktai pasižymi išskirtiniu patvarumu, ilgaamžiškumu ir tikslumu.