Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Dujų nuotėkio detektoriai

Propano butano dujų nuotėkio detektorius CGS-2/1 2P 230V

Propano butano dujų nuotėkio detektorius CGS-2/1 2P 230V
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Propano butano dujų nuotėkio detektorius "CGS-2/1 2P 230V"

 
Detektorius skirtas aptikti ir perspėti apie viršijamą nustatytą propano-butano dujų koncentraciją bei kontroliuoti ventiliacijos įrenginius (kontaktorius, ventiliatorius ir kitą įrangą).

Detektorius perspėja apie pavojų akustiniu ir optiniu (mirksintis raudonas LED indikatorius) perspėjimo signalais. Prietaisas taip pat aktyvuoja išėjimo kontrolę, kuri gali kontroliuoti ventiliatorius, kontaktorius, įvairias saugumo sistemas.

Detektorius turi tvirtą metalinį korpusą, padengtą milteliniais dažais. Yra antistatinis, atsparus smūgiams. Maitinamas 230V / 50 Hz iš elektros tinklo. Kabelio ilgis 1,5 metro. Nereikia įžeminimo.

Pritaikymas: patalpose, kur laikomos transporto priemonės, virtuvėse, kur naudojamos suskystintos dujos ir kitose vietose, kur gali kilti dujų nuotėkio rizika.