Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Gesintuvai

Miltelinis gesintuvas RM25

Miltelinis gesintuvas RM25
Miltelinis gesintuvas RM25
Kaina:
229.96 € (be PVM)
278.25 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Miltelinis gesintuvas "RM25"


Miltelinis gesintuvas užpildytas 25 kg gesinimo milteliais monoamonio fosfato pagrindu. Gesina visų tipų (A, B ir C) gaisrus: kietąsias degiąsias medžiagas, degiuosius skysčius ar medžiagas turinčias savybę lydytis, įvairių tipų dujas. Taip pat tinka gesinti elektros įrenginius iki 1 000 V įtampos.

Gesintuvo veikimo laikas - 40 sekundžių. Esant didesniam gaisrui gesinkite gaisro židinį, o ne liepsnas. Po gesinimo praėjus kelioms minutėms gali būti, kad gesinimo milteliai užkimš purkštuką, todėl net jeigu neišpurškėte viso turinio, nedelsdami priduokite gesintuvą naujam perpildymui. Stebėkite, kad slėgmačio rodyklė būtų žaliame fone.

TECHNINIAI PARAMETRAI
 
  • Tipas: miltelinis gesintuvas
  • Užpildo svoris: 25 kg
  • Temperatūros diapazonas: -30°C ~ +60°C
  • Gaisro židiniai: A BI C
  • Gesinimo priemonė: gesinimo milteliai ABC 50%
Jei nesate tikri, koks miltelinis gesintuvas jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje GESINTUVAI