Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Jėgos matuokliai

Automatinis sukimų testavimo prietaisas DriveTwist

Automatinis sukimų testavimo prietaisas DriveTwist
Kaina:
4878.97 € (be PVM)
5903.55 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Automatinis sukimų testavimo prietaisas "DriveTwist"

Automatinis sukimo momento testavimo prietaisas skirtas visiems statiniams sukimo momento matavimams atlikti. Prietaisas pasižymi dideliu tikslumu, pakartojamumu bei universalumu. Prietaisas specialiai sukurtas nustatyti sukimo savybes įvairių komponentų. Dėka motorizuoto valdymo testo greitis ir pats testas atliekamas be operatoriaus įsikišimo.

Prietaisu galima atlikti įvairaus tipo testavimo programas: spyruoklių sukimo testą, medžiagos testavimą, komponentų testavimą, sukimo standumo bandymą ir kitas.

Testavimo stendas suprojektuotas kartu su horizontalia standžia plokšte, preciziška linijine orientacine sistema, kuri užtikrina tikslius poslinkio matavimus. Pažangių technologijų " DriveTouch" valdiklis užtikrina kokybišką motorinių komandų veikimą ir rezultatų nustatymą. Dėka galimybės vienu metu nuskaityti rezultatus iš dviejų jutiklių, prietaisas gali matuoti duomenis iš statinės sukimo momento relės ir rotacinio daviklio.

Galimi du darbo režimai:

  • Rankinis valdymas
  • Automatinis testavimas - kada reikia naudoti sudėtingas testavimo programas

PROGRAMINĖ ĮRANGA
 
Leidžia kontroliuoti ir stebėti visas bandymo funkcijas, pateikia rezultatus grafiškai, apskaičiuoja įvairius papildomus parametrus bei įrašo matavimų duomenis. Rezultatus galima perkelti į Excel tolimesnei analizei atlikti ar parengti ataskaitą Word formatu.

Nustatytas kelių pakopų testavimas atliekamas nuosekliai. Testo konfoguravimas atliekamas pažingsniui ir nereikia jokių programavimo žinių.

MATUOJAMI PARAMETRAI

  • Sukimo momento matavimas kaip funkcija sukimo kampui
  • Sukimo momento, sukimosi kampo ir greičio matavimas
  • Iš anksto nustatyti skaičiavimai: maksimalus, minimalus, vidurkis, statistinis

Komplektą sudaro:

  • Motorizuotas sukimo momento testavimo prietaisas (talpos pasirinkimas nuo 12Nm arba 24Nm)
  • "DriveTouch" valdiklis
  • Sukimo momento jutiklis ir jo kalibravimo sertifikatas (talpa nuo 0.35Nm iki 24Nm)
  • Programinė įranga
  • Visos reikiamos jungtys ir laidai