Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Kelių nelygumų matavimo sistemos

Kelių nelygumo matavimo sistema IRIMETER-1

Kelių nelygumo matavimo sistema IRIMETER-1
Kaina:
4801.86 € (be PVM)
5810.25 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Kelių nelygumo matavimo sistema "IRIMETER-1"

Automatinė matavimo sistema skirta įvairių kelių paviršių lygumo matavimams, kartu padedanti planuoti ir vykdyti tinkamą kelių statybą. Kelio paviršiaus matavimai atliekami iš automobilio.
 
Sistema yra lengvai įdiegiama į lengvąjį automobilį, visureigį ar nedidelį autobusą, sumontuojant jutiklius ant priekinės transporto priemonės ašies ir prijungiami prie centrinio valdymo bloko, kuris matuoja greitį ir nuvažiuotą atstumą.

Matavimo rezultatų stebėjimas vykdomas per valdymo modulį su grafiniu ekranu, kurį galima pritvirtinti prie transporto priemonės priekinio stiklo.

Sistema nereikalauja ypatingų transporto priemonės techninių parametrų, pakanka stebėti padangų būklę.

Komplektą sudaro:

  • Valdymo modulis su grafiniu ekranu;
  • Sensoriai;
  • Centrinis valdymo modulis.

TECHNINIAI DUOMENYS:

  • Jutikliai matuoja vertikalų ratų poslinkį ir apskaičiuoja kelio nelygumą kas 20 arba 100 metrų.
  • Centrinė valdymo plokštė išsaugo iki 600 km matavimo duomenų, išsaugant kartu laiką ir datą. Duomenis galima perkelti į kompiuterį USB jungtimi. Gautus matavimo rezultatus sudėjus į grafiką, galima aiškiai matyti kelio nelygumus tam tikrose atkarpose.
  • Sistema galima matuoti kelią važiuojant nuo 40 iki 100 km / val. greičiu. Matavimo sistema automatiškai išsijungia, jei greitis yra mažesnis arba didesnis už nurodytą diapazoną.