Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Maisto produktų analizatoriai

Neapdoroto ir rafinuoto palmių aliejaus analizatorius "CDR PalmOilTester"

Neapdoroto ir rafinuoto palmių aliejaus analizatorius
Neapdoroto ir rafinuoto palmių aliejaus analizatorius
Neapdoroto ir rafinuoto palmių aliejaus analizatorius
Prekei suteikiama garantija: 36 mėn.
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę


NEAPDOROTO IR RAFINUOTO PALMIŲ ALIEJAUS ANALIZATORIUS "CDR PalmOilTester"


CDR PalmOilTester yra analitinė sistema, naudojama analizės laboratorijose arba tiesiogiai daugelio maisto pramonės šakų gamybos linijose.
 
Su CDR PalmOilTester galite greitai ir lengvai atlikti žalio ir rafinuoto palmių aliejaus cheminę analizę. Tai analitinis sprendimas, kuriame rezultatų patikimumas derinamas su greitu ir paprastu naudojimu.

Sistema paprasta ir intuityvi, ja naudotis gali visi. Analizės atliekamos vos keliais žingsniais. Be to, jame yra pagalbos funkcija, kuri žingsnis po žingsnio padės atlikti operacijas.

Daugiafunkcinis režimas sumažina analizės laiką. Galima vienu metu atlikti kelias to paties mėginio analizes arba skirtingus to paties parametro nustatymus skirtingų mėginių partijoje. Analizės seanso metu galite pradėti kitą, o pirmąjį įdėti į foną. Galite grįžti į fono analizę vienu paspaudimu.

Analizatoriuje yra vidinė atmintis, galinti saugoti tūkstančius analizės rezultatų, kuriuos galima peržiūrėti ekrane arba eksportuoti per USB arba Ethernet prievadą.

 
Analizės rezultatais galite dalytis prijungę analizatorių prie intraneto per Ethernet prievadą arba eksportuoti juos prijungę analizatorių per USB prievadą prie pagrindinio kompiuterio.

Kalibruoti nereikia, nes prietaisas tiekiamas iš anksto sukalibruotas. Analizatoriuose naudojami LED šviesos šaltiniai, todėl nereikia periodinės priežiūros.