Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT

UAB Alfreda sumontuota pažangi alkoholio testavimo - praėjimo sistema

Tai greitas, visiškai automatizuotas ir veikiantis be jokių vienkartinių antgalių įrenginys pagamintas JAV. Bandymai atliekami automatiškai pučiant į tam skirtą ertmę. Nėra jokių mygtukų ar kitų lengvai pažeidžiamų vietų. Skirtingai nuo kitų prietaisų rezultatai pateikiami beveik akimirksniu. Prietaisas suderinamas su daugeliu praėjimo sistemų ir kitų įrenginių.
 
Naudojamas patikimas pilno dydžio elektrocheminis jutiklis, kuris užtikrina tikslų ir stabilų prietaiso darbą. Per labai trumpą laiką galima patikrinti neribotą kiekį darbuotojų. Visiškai pritaikomas individualiems poreikiams. 
Sistemos metinis kalibravimas atliekamas labai greitai nenuimant įrenginio, todėl ištisus metus galima prietaisu naudotis be jokių nesklandumų.

Alkoholio nustatymo sistema sukurta sunkiam darbui, todėl korpusas pagamintas iš tvirto metalo. Sistema apsaugota nuo dulkių, vibracijos ir kondensato. Visi laidai tiesiami per specialų vamzdį, kad būtų apsaugotas prietaisas nuo pažeidimų.
Sistemos privalumai
Visiškai automatizuota sistema
Pilnai pritaikoma individualiems poreikiams
LCD ekranas su spalvotomis piktogramomis
Tvirtas korpusas ir apsaugotas įrenginio vidus
Apsauga nuo sugadinimo
Tikslus ir stabilus elektrocheminis jutiklis