Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Oro kondicionierių remontas ir aptarnavimas

Oro kondicionierių remontas ir aptarnavimas

Visų tipų oro kondicionierių remontas ir techninė priežiūra


Aptarnaujame buitinius bei komercinės paskirties oro kondicionierius (oras oras šilumos siurblius). Oro kondicionieriaus remontas, valymas (dezinfekacija) ir kita techninė priežiūra atliekama visoje Lietuvoje. Turime mobilią komandą, kuri gali atvykti į reikiamą vietą.

Esant poreikiui sudarome techninio aptarnavimo sutartis, nustatome grafikus, kada kondicionierius turi būti patikrintas.
 

KADA REIKALINGAS ORO KONDICIONIERIAUS REMONTAS


Oro kondicionierius, kaip ir bet koks kitas įrenginys, kad tinkamai veiktų, turi būti nuolatos tikrinamas. Reguliari kondicionieriaus patikra leidžia užkirsti kelią galimiems gedimams, sąlygoja korektišką įrenginio darbą ir prailgina jo tarnavimo laiką.

Įprastai oro kondicionieriaus gedimas ar nekorektiškas veikimas atsiranda dėl nevalomų oro filtrų, nesandarių šaltnešio sistemų, nusidėvėjusių dalių. Visos šios problemos sutrikdo oro kondicionieriaus darbą, lemia didesnes energijos sąnaudas, taip pat gali kenkti žmogaus sveikatai (pavyzdžiui, dėl užsikimšusių filtrų, kurie negali tinkamai išvalyti oro, ar dėl susikaupusių nešvarumų įrenginyje).

Reguliarios oro kondicionieriaus patikros leidžia išvengti rimtesnių gedimų bei galimų finansinių nuostolių.
 

TECHNINIS APTARNAVIMAS IR ORO KONDICIONIERIAUS REMONTAS


Atliekame šiuos darbus:
   

DAŽNIAUSIAI PASIKARTOJANTYS ORO KONDICIONIERIAUS GEDIMAI

 

Jei pastebėjote, kad oro kondicionierius nevėsina ar nešildo (arba šiuos procesus atlieka nekorektiškai), laša vanduo, kondicionierius vis išsijungia dirbdamas, skleidžia didesnį nei įprastai triukšmą ar atsirado kiti požymiai, kurie nėra įprasti - gali būti, kad jūsų oro kondicionierius sugedo.

Susisiekite su mumis - atliksime kondicionieriaus apžiūrą, nustatysime problemines vietas ir jas sutvarkysime.