Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Praėjimo varteliai

Praėjimo varteliai Glassgate 150

Praėjimo varteliai Glassgate 150
Praėjimo varteliai Glassgate 150
Praėjimo varteliai Glassgate 150
Praėjimo varteliai Glassgate 150
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Praėjimo varteliai "Glassgate 150"

 
Naujausia elektroninė valdymo kontrolė leidžia nuotoliniu būdu valdyti, atlikti diagnostiką ir atlikti kitus veiksmus tiesiog interneto naršyklėje. Praėjimo vartelių sistema sukurta taip, kad būtų galima ją lengvai integruoti jau į esamą apsaugos sistemą - sujungti su kitais praėjimo kontrolės įrenginiais, CCTV kameromis ir kitomis sistemomis.
 
Praėjimo varteliai turi patikimą infraraudonųjų spindulių aptikimo sistemą, varteliai yra tvirti, aiškiai matomi. Estetiškas praėjimo vartelių dizainas leidžia integruoti juos į bet kokią norimą aplinką.

PRIVALUMAI
 
  • Barjerai yra greitai ir saugiai uždaromi asmeniui praėjus, kartu apsaugant nuo pašalinio asmens bandymo patekti (einant iš paskos paskui autorizuotą asmenį)
  • Greitas praėjimas pro vartelius. Vidutiniškai vienas asmuo per sekundę gali praeiti pro vartelius.
  • Daugiau saugumo - praėjimo varteliai turi 24 spindulių IR aptikimo matricą, kuri leidžia apsisaugoti nuo bandymų slinkti paskui priekyje einantį asmenį ir praeiti pro vartelius pasinaudojant priekyje einančio asmens autorizacija.