Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Rekuperatoriai

Rekuperatoriai Komfovent Verso ir Verso Pro serijos

Rekuperatoriai Komfovent Verso ir Verso Pro serijos
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
Komfovent rekuperatoriai
Komfovent rekuperatoriai
Komfovent rekuperatoriai ir vėdinimo sistemos pasižymi puikiomis darbinėmis savybėmis, efektyviu energijos naudojimu bei plačiu pritaikymu. Komfovent rekuperatoriai puikiai tinka individualiems namams, butams, biurams ir kitoms komercinėms patalpoms. Komfovent rekuperatorių asortimentą sudaro daugiau nei šešiasdešimt standartizuotų modelių bei platus spektras šių rekuperatorių modifikacijų.

Rekuperatoriai Komfovent Verso ir Verso Pro serijos


VERSO serijos vėdinimo įrenginiai skirstomi į dvi grupes: VERSO Standard 1000-7000 rekuperatoriai - tai standartinių įrenginių gama ir VERSO Pro 10-100 rekuperatoriai – įrenginiai parenkami konkrečiam projektui. Abiejų grupių vėdinimo įrenginiai gali būti su rotaciniais, plokšteliniais šilumokaičiais ar tiesiog oro tiekimo įrenginiai. Taip pat parduodame visą papildomą reikalingą įrangą ir priedus.

Įrenginai yra efektyvūs ir užtikrina reikalaujamus veikimo parametrus. Kompaktiškas įrenginių sekcijas galima lengvai įnešti pro standartinę 900 mm pločio durų angą.

VERSO Standard vėdinimo įrenginiai yra paremti principu „Įjunk ir naudokis“ – kiekvienas įrenginys turi integruotą valdymo automatiką, kuri yra patikrinta gamykloje. Našumas nuo 800 iki 8 000 m3/h.

VERSO Pro vėdinimo įrenginiai turi plačias pritaikymo galimybes, klientas gali pasirinkti įrenginį naudodamas parinkimo programą. Klientų patogumui oro šildytuvai, aušintuvai ir oro užsklandos yra montuojami kaip atskiri elementai, tai suteikia daugiau lankstumo montuojant ir taupo erdvę. Įrenginius galima montuoti tiek patalpose, tiek lauke. Įrenginiai turi integruotą automatiką, kuri užtikrina mažesnes montavimo ir eksploatavimo išlaidas. Įrenginių našumas nuo 1 000 iki 40 000 m3/h.

Dėl išsamesnės informacijos susisiekite su mumis.
Reikalinga konkrečių parametrų vėdinimo sistema?
Reikalinga konkrečių parametrų vėdinimo sistema?
Susisiekite su mumis. Turime platų įvairaus tipo vėdinimo sistemų pasirinkimą namams ir komercinėms patalpoms. Supažindinkite su savo poreikiais ir mes paruošiame konkretų pasiūlymą, atitinkantį jūsų lūkesčius ir finansines galimybes. Taip pat atliekame rekuperatorių, vėdinimo sistemų įrengimo darbus.