Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Turniketai

Turniketai su užtvaru 400 AS

Turniketai su užtvaru 400 AS
Turniketai su užtvaru 400 AS
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Turniketai su užtvaru "400 AS"

 
Turi papildomus aptikimo spindulius lyginant su "400 MA" modeliu. Tai leidžia turniketams dirbti tiek "Atidarytu" (kada užtvaras yra pakeltas) ir "Uždarytu" režimais priklausomai nuo poreikio ar saugumo lygio pastate. Kada turniketai dirba "Atidarytu" režimu takas turi neapribotą praėjimą, o užtvaras užsidaro tik tada, kada turniketą bando praeiti neautorizuotas asmuo.
 
Esant poreikiui sustiprinti saugumą, galima perjungti į nuolatos uždaryto užtvaro režimą. Sistemą galima užprogramuoti papildomais nustatymais, kaip ir kada užtvaras užsidaro ar veikia (pavyzdžiui, išeinant iš pastato nereikia naudoti autorizacijos kortelės).

DAUGIAU SAUGUMO

Iki 24 IR spindulių aptikimo matrica užtikrina puikią apsaugą nuo asmenų ėjimo vienam paskui kitą, bandant pasinaudoti viena autorizacija. Sistema tokius asmenis identifikuoja net iki 5 mm esant už autorizuoto asmens. Dviejų lygių perspėjimo sistema iš pradžių įspėja garsiniu signalu, vėliau gali užrakinti duris ar vykdyti kitą numatytą saugumo užtikrinimą.
Jei nesate tikri, kokie turniketai jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje TURNIKETAI