Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Vaizdo domofonai

Video domofonas "VDA-15A5"

Video domofonas
Video domofonas
Kaina:
219.96 € (be PVM)
266.15 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Video domofonas VDA-15A5

 
Vaizdo domofonas su klaviatūra, skirta paskambinti buto/patalpų savininkui ar įvesti durų kodui. Domofonas taip pat turi magnetinį per atstumą nuskaitomų kortelių skaitytuvą,  spalvotą 320 x 240 pikselių LCD ekraną. Vaizdo signalo perdavimui naudojama spalvota kamera su CCD vaizdo konverteriu. Naktinis apšvietimas palaikomas baltos šviesos LED diodais.

Video domofonas montuojamas įleidžiant į nišą.

DOMOFONO VEIKIMAS

Lankytojai gali paskambinti patalpų savininkui surinkdami buto numerį klaviatūros pagalba. Butų numeriai yra pateikiami LCD ekrane: paspaudus mygtukus " # 9", bus parodytas visas sąrašas asmenų, kurie gyvena pastate. Butų/patalpų savininkams, norint patekti į patalpas reikia suvesti 4 skaitmenų kodą.  Asmenys į patalpas taip pat gali patekti naudodami magnetinę kortelę.

TECHNINIAI PARAMETRAI

  • Maitinimo įtampa: 24V DC
  • Jungiamieji laidai: 2, be poliarizacijos
  • Ekranas: LCD
  • Maitinimas (užrakto atidarymas): 12 V DC
  • Rezoliucija: 420 TV linijos
  • Ekrano dydis: 3.5 ''
  • Kameros konverterio tipas: spalvotas CCD 1/4 ''
  • Korpusas: aliuminis
  • Išėjimų skaičius: 2
  • Naktinis apšvietimas: 4 LED diodai, balta šviesa
Reikalingas konkrečių parametrų vaizdo domofonas?
Reikalingas konkrečių parametrų vaizdo domofonas?
Pagal pateiktą informaciją surasime tinkamiausią vaizdo domofoną jūsų patalpoms. Dirbame su plačiu tiekėjų tinklu. Konsultuojame, suteikiame visą reikiamą informaciją apie parduodamus vaizdo domofonus, jų privalumus, technines savybes. Klauskite – išsamiai atsakysime į visus rūpimus klausimus.
Jei nesate tikri, koks video domofonas jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje VAIZDO DOMOFONAI

Susijusios prekės

Atstuminis raktas IDB-71A3
Atstuminis raktas IDB-71A3
Kaina:
1.69 € (be PVM)
2.05 € (su PVM)

IDB-71A3 atstuminis  raktas, veikiantis pagal RFID standartą (125 kHz dažnis), skirtas: VDA-22A5, VDA-23A5 ir VDA-15A5 išorinėms kasetėms.

Į krepšelį