Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas CO2 matuokliai

Dujų matuoklis Dräger X-am® 2500

Dujų matuoklis Dräger X-am® 2500
Kaina:
685.58 € (be PVM)
829.55 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Dujų matuoklis "Dräger X-am® 2500"

 
Specialiai sukurtas matuoklis, skirtas asmeninei apsaugai. Patikimai aptinka degiąsias dujas ir garus: O2, CO, NO2, SO2 ir H2S. Patikima matavimo technologija, patvarūs jutikliai ir lengvas valdymas užtikrina aukštą saugumo lygį su itin mažomis eksploatavimo išlaidomis.

Komplektuojamas su jutikliu aptinkančiu metano arba propano dujas. Galimas ir kitų dujų aptikimas.

PATIKIMI ELEKTROCHEMINIAI JUTIKLIAI
 
Pažangūs, aukštos kokybės Dräger jutikliai leidžia saugiai naudoti prietaisą įvairiose pramonės šakose, kasyboje, naftos perdirbimo gamyklose. Vandenilio sulfido jutiklis turi aukštą rezoliuciją, todėl juo galima patikimai matuoti ir nedidelius kiekius dujų. Bešvinis deguonies jutiklis pasižymi itin ilgu tarnavimo laiku, apimančiu daugiau nei 5 metų laikotarpį. CO ir H2S jutikliai taip pat turi ilgą tarnavimo laiką, todėl nereikalauja ypatingu eksploatacijos kaštų.

NUODINGOMS MEDŽIAGOMS ATSPARUS "EX" JUTIKLIS

Inovatyvus, katalizinis jutiklis yra puikus dėl didelio atsparumo silikonui ir vandenilio sulfidui. Kartu su aukšto lygio stabilumu, šis atsparumas leidžia naudoti jutiklį daugiau nei 4 metus. Jutiklis itin jautrus degioms dujoms ir garams, atitinka  IEC/EN 60079-29-1 standartą. Šis atitikimas taip pat rodo matuoklio tinkamumą naudoti naftos perdirbimo gamyklose ir chemijos pramonėje.

GREITA, PAPRASTA, NEBRANGI PRIEŽIŪRA

Nuo funkcinio bandymo iki pilnos dokumentacijos vartotojai turi priėjimą prie praktinių sprendimų, kurie suteikia atlikimo saugumą. Dräger bandymų stotis, kuri nereikalauja vietinio maitinimo šaltinio ir automatinis Dräger X-dock testavimas bei kalibravimo stotis yra idealūs sistemos papildymai, kurie taupo laiką ir kaštus.

MAKSIMALUS SAUGUMAS

Prietaisas turi patvirtinimą 0 zonoje, todėl jis yra tikslingai sukurtas didelei naudotojo apsaugai užtikrinti pavojingose vietose. Funkcinis dizainas užtikrina, kad dujos gali patekti iš viršaus ir šono - net jei prietaisas yra kišenės viduje ar prietaiso priekinė dalis, per kurią turi įeiti dujos yra atsitiktinai uždengiama.

DIFUZIJA AR POMPA
 
Cisternų, rezervuarų matavimams arba kada ieškoma nuotėkio galite papildomai užsisakyti išorinę pompą su 30 metrų žarna. Kada matavimo instrumentas yra įstatytas, pompos funkcija įsijungia automatiškai. Perėjimas nuo difuzijos į pompos režimą sutvarkomas greitai ir lengvai, be papildomų įrankių ar varžtų.

TVIRTAS IR ERGONOMIŠKAS

Dėka nedidelio svorio ir ergonomiško dizaino, matuoklis pasižymi itin patogiu valdymu ir darbu su prietaisu. Praktiška, dviejų mygtukų valdymo panelė ir lengva meniu navigacija leidžia naudotis prietaisu intuityviai, nepaisant visapusiško prietaiso funkcionalumo. Integruotas apsauginis guminis apdengimas ir jutikliai, kurie nėra jautrūs smūgiams užtikrina papildomą saugumą nuo išorinio poveikio ar vibracijos. Matuoklis taip pat nėra jautrus elektromagnetiniam spinduliavimui, pavyzdžiui, bevielio ryšio įrenginiams. Prietaisas yra atsparus vandeniui ir dulkėms, pagal IP67 apsaugos klasę. Visos funkcijos yra užtikrinamos net įkritus į vandenį.

PATIKIMAS MAITINIMO ŠALTINIS

Prietaisas gali dirbti su šarminėmis baterijomis arba su pakraunamomis NiMH baterijomis. Tai leidžia turėti patikimą energijos tiekimą daugiau kaip 12 val. Darbo laikas be "EX" jutiklio paprastai yra daugiau kaip 250 val.

VIDEO PREZENTACIJA
 

 

TECHNINIAI PARAMETRAI

  • Perspėjimo signalai: vizualus 360°;  garsinis > 90dB (iš 30 cm); vibracija
  • Darbinės aplinkos sąlygos: temperatūra nuo -20 iki +50°C; santykinė drėgmė nuo 10 iki 90%; slėgis nuo 700 iki 1300 mbar
  • Baterijos įkrovimo laikas (NiMH): <4 val.
  • Matmenys: 48 x 130 x 44 mm
  • Svoris: 220-250 g.

Susijusios prekės

Siurblys mėginių paėmimui Draeger 8319400
Siurblys mėginių paėmimui Draeger 8319400
Skirtas imti mėginiams nuotoliniu būdu (iki 20 m. nutolusiu atstumu). Naudojamas kartu su X-am 1000/2000/5000 serijos dujų matuokliais.
Kaina:
288.97 € (be PVM)
349.65 € (su PVM)
Į krepšelį
Drager įkrovimo stotelė
Drager įkrovimo stotelė
Komplektą sudaro NiMh T4 įkraunama baterija, įkroviklis, elektros lizdo kištuko adapteris.
Kaina:
172.93 € (be PVM)
209.25 € (su PVM)
Į krepšelį