Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas CO matuokliai

CO dujų analizatorius Drager Pac® 3500

CO dujų analizatorius Drager Pac® 3500
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

CO dujų analizatorius Dräger Pac® 3500


Greitas ir tikslus CO dujų analizatorius, skirtas vykdyti patikroms įvairiose darbo vietose. IP 68 apsaugos klasė. Garsinis, vizualus ir vibracinis perspėjimo signalai. Galimybė perkelti duomenis į kompiuterį tolimesnei analizei.

Kompaktiško dydžio, tvirtas prietaisas

Lengvas, kompaktiško dydžio CO dujų analizatorius yra patvarus, o kartu pasižymi ir puikiomis darbinėmis savybėmis. Galinėje prietaiso dalyje yra spaustukas, kurio pagalba galima tvirtinti prietaisą prie drabužių ar diržo. Prietaisas turi apsauginį, smūgiams ir cheminės medžiagoms atsparų guminį paviršių bei atitinka IP68 apsaugos klasės reikalavimus, todėl yra idealus darbui sudėtingose darbo sąlygose.

Įvykių saugojimas

Analizatorius gali išsaugoti iki 60 įvykių, įskaitant datos ir laiko žymą. Infraraudonųjų spindulių sąsaja leidžia juos įkelti į kompiuterį tolimesnei analizei.

Didelis, apšviečiamas ekranas

Prietaisas rodo dujų koncentraciją bei matavimo vienetus. Dideniams patogumui, ekranas turi foninį apšvietimą, kuris leidžia patogiai stebėti rezultatus ir prastai apšviestose vietose ar tamsiu paros metu.


Saugumas bet kurioje situacijoje

Dräger XXS jutiklis leidžia dujas paimti tiek iš viršaus, tiek iš priekio. Tai reiškia, kad yra užtikrinamas nuolatinis matavimas, net jei netyčia uždengiama dujų įleidimo anga.

Trigubas perspėjimo signalas

Analizatorius perspėja garsiniu signalu, mirksinčiais
LED diodais (esančiais prietaiso viršuje ir apačioje) bei vibracija.

TECHNINIAI PARAMETRAI
 
  • Matavimo diapazonas: 0 - 500 ppm
  • Rezoliucija: 1 ppm
  • Atsakymo laikas: 15 sek.
  • Perspėjimo slenksčiai: 35/50 ppm