Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Įvairūs dujų matuokliai

CO dujų analizatorius Drager Pac® 5500

CO dujų analizatorius Drager Pac® 5500
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

CO dujų analizatorius Drager Pac® 5500


Greitas ir tikslus anglies monoksido dujų analizatorius. Pažangios technologijos prietaiso jutiklis pasižymi dideliu darbo našumu, greitu reakcijos laiku bei mažesnėmis eksploatacinėmis išlaidomis.

Specialiai sukurtas darbui sudėtingose darbo sąlygose

CO dujų analizatorius atitinka griežtus pramoninius reikalavimus (IP68 apsaugos klasė). Atsparus smūgiams guminis korpusas užtikrina patikimą apsaugą nuo išorinių poveikių ir korozinių cheminių medžiagų.

60 įvykių atmintis

CO dujų analizatorius gali išsaugoti iki 60 įvykių kartu su datos ir laiko žyma: įjungimas, išjungimas, dujų perspėjimas, senkančios baterijos perspėjimas, klaidų režimai ir konfigūrcijos korekcijos. Visus šiuos duomenis galima perkelti į kompiuterį per infraraudonųjų spindulių sąsają.

Didelis, aiškus LCD ekranas

Prietaiso ekrane rodomas matavimo rezultatas ir matavimo vienetai. Galima pasirinkti tik koncentracijos peržiūrą, kada viršijamas nustatytas pavojaus slenkstis. Didesniam patogumui, ekranas turi foninį apšvietimą, todėl rezultatus galima aiškiai matyti ir prastai apšviestose vietose ar tamsiu paros metu.

Greitas funkcinis testas

Reguliarūs funkciniai testai užtikrins, kad prietaisas visada veiktų nepriekaištingai. Tokie testai atliekami per keletą sekundžių, naudojant
Dräger Bump Test stotelę.

Saugumas bet kurioje situacijoje

Jutiklis leidžia dujas paimti tiek iš viršaus, tiek iš priekio. Tai reiškia, kad yra užtikrinamas nuolatinis matavimas, net jei netyčia uždengiama dujų įleidimo anga.

Trigubas perspėjimo signalas

Analizatorius perspėja garsiniu signalu, mirksinčiais LED diodais (esančiais prietaiso viršuje ir apačioje) bei vibracija.

TECHNINIAI PARAMETRAI
 
  • CO matavimo diapazonas: 0 – 500 ppm
  • Rezoliucija: 1 ppm
  • Atsakymo laikas: 15 sek.
  • Perspėjimo slenksčiai: 35/50 ppm