Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas CO matuokliai

CO dujų analizatorius Drager Pac® 7000

CO dujų analizatorius Drager Pac® 7000
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

CO dujų analizatorius Drager Pac® 7000


Analizatorius, skirtas tikrinti saugumą įvairiose darbo vietose. Prietaisas greitai ir patikimai perspėja apie anglies monoksido dujų koncentraciją.

Tvirtas, ilgaamžis prietaisas

Apsauginė korpuso guma užtikrina atsparumą smūgiams ir atitinka griežtus apsaugos nuo dulkių ir vandens reikalavimus, kurie nustatyti IP68 apsaugos klasės. Taip pat, buvo optimizuotas elektromagnetinis atsparumas. Visa tai užtikrina, kad prietaisas tarnaus ne vienerius metus.

Paprastas kalibravimas ir konfigūracija

Funkcinio testo režimas, jautrumo kalibravimas ir grynojo oro kalibravimas gali būti atliekamas per saugią, slaptažodžiu apsaugotą technologiją. Matuoklis taip pat turi infraraudonųjų spindulių sąsają, skirtą prietaiso prijungimui prie kompiuterio, norint įjungti pageidaujamas funkcijas arba atsisiųsti išsaugotus duomenis.

Inovatyvus jutiklis

Prietaiso jutiklis pasižymi itin greita reakcija ir tikslumu. Dujos jutiklį gali pasiekti tiek iš prietaiso viršaus, tiek iš apačios, tad net uždengus kažkurią prietaiso dalį, matavimas vistiek gali būti atliktas.

Trigubas perspėjimo signalas

CO dujų analizatorius perspėja garsiniu ir vizualiu perspėjimo signalais bei vibracija, kada yra viršijamos nustatytos dujų koncentracijos ribos.
Be to, įrenginyje taip pat yra reguliuojami TWA ir STEL signalai. Prietaisas taip pat perspėja apie senkančią bateriją ir įvykusią funkcinę klaidą.

TECHNINIAI PARAMETRAI
 
  • Matavimo diapazonas: 0 – 1,999 ppm
  • Rezoliucija: 1 ppm
  • Atsakymo laikas: 15 sek.
  • Perspėjimo slenksčiai: 30/60 ppm