Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Valcavimo staklės

Variklinės valcavimo staklės Luna MBR 1055 M

Variklinės valcavimo staklės Luna MBR 1055 M
Variklinės valcavimo staklės Luna MBR 1055 M
Variklinės valcavimo staklės Luna MBR 1055 M
Variklinės valcavimo staklės Luna MBR 1055 M
Variklinės valcavimo staklės Luna MBR 1055 M
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Variklinės valcavimo staklės "Luna MBR 1055 M"

 
Modernios, lengvai valdomos valcavimo staklės. Asimetriškai išdėstyti velenai yra išgaubti, kad lenkimas būtų vienodas. Viršutinis ir apatinis velenai varomi variklio su sliekine pavara. Viršutinis velenas yra labai lengvai pasukamas į šoną, kad būtų galima nuimti baigtus lankstyti vamzdžius. Visi velenai yra su adatiniais guoliais. Apatinis ir lenkimo velenas yra pritraukiami sliekine pavara ir specialiais ratukais. Darbinis greitis - 4.5 m/min.

Valcavimo staklės parduodamos kartu su stabdymo varikliu 230/400 V, 3 fazės, saugos klasė - IP 54, kojomis manevruojamu 24 V manevravimo įtampos priekiniu ir galiniu jungikliu, avarinio išjungimo mygtuku ir avariniu jungikliu su viela bei skalėmis lankstymo velenui.

Pagal specialų užsakymą, stakles galima papildyti. Kūginio lankstymo mechanizmas (įkypai nustatomas, su kolektoriaus antgaliu). Motorinis lankstymo veleno pritraukimas, motorinis apatinio veleno pritraukimas, nešiojamas valdymo pultas, dažnio reguliatorius, skaitmeninė lankstymo veleno duomenų atskaita (atliekant kūginį lankstymą reikia 2 vnt.) bei skaitmeninė apatinio veleno atskaita. Grūdinti ir šlifuoti velenai arba velenai su Adipren danga tiekiami pagal užsakymą.

Variklinių valcavimo staklių parametrai:

  • Darbinis ilgis, mm: 1040
  • Lakšto storiui, maks. (400 N/mm²), mm: 5.5
  • Velenų skersmuo, mm: 120
  • Variklio galingumas, kW: 1.1
  • Svoris, kg: 745
 
Šios valcavimo staklės turi daug kombinacijų, todėl galite rinktis kitokius parametrus. Dėl išsamesnės informacijos susisiekite su mumis.