Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Maisto produktų analizatoriai

Alyvuogių aliejaus analizatorius "CDR OxiTester"

Alyvuogių aliejaus analizatorius
Alyvuogių aliejaus analizatorius
Alyvuogių aliejaus analizatorius
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

ALYVUOGIŲ ALIEJAUS ANALIZATORIUS "CDR OxiTester"

CDR OxiTester yra alyvuogių aliejaus analizės sistema, nereikalaujant specializuoto personalo ar chemijos laboratorijos su gartraukiais ir kita įranga. Viskas, ko jums reikia, yra stalviršis ir elektros lizdas.

Su CDR OxiTester galite analizuoti rūgštingumą, peroksidus, polifenolius ir stabilumo indeksą. Netgi operatoriai, neturintys patirties atliekant chemines analizes ir neturintys įrengtos laboratorijos, gali praktiškai ir greitai atlikti alyvuogių aliejaus analizę.

Reagentai, sukurti CDR tyrimų laboratorijose, iš anksto supilami į buteliukus ir paruošti naudoti. Atlikus paprastus veiksmus analizės rezultatai gaunami per kelias minutes.

Naudodami CDR OxiTester Portable modelį galite atlikti alyvos kokybės kontrolę, kur tik norite.  Ličio baterijos dėka galėsite atlikti analizę visą dieną neprijungdami prietaiso prie elektros lizdo.

Sistema paprasta ir intuityvi, ja naudotis gali visi. Analizės atliekamos vos keliais žingsniais. Be to, jame yra pagalbos funkcija, kuri žingsnis po žingsnio padės atlikti operacijas.

Daugiafunkcinis režimas sumažina analizės laiką. Galima vienu metu atlikti kelias to paties mėginio analizes arba skirtingus to paties parametro nustatymus skirtingų mėginių partijoje. Analizės seanso metu galite pradėti kitą, o pirmąjį įdėti į foną. Galite grįžti į fono analizę vienu paspaudimu.