Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Praėjimo varteliai

Išėjimo varteliai Exit gate

Išėjimo varteliai Exit gate
Išėjimo varteliai Exit gate
Išėjimo varteliai Exit gate
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Išėjimo varteliai "Exit gate"


Pažangios technologijos išėjimo varteliai skirti naudoti kartu su automatinėmis atsiskaitymo sistemomis parduotuvėse. Modernus mikroprocesorius ir speciali programinė įranga kontroliuoja vartelius.

Anti-panikos funkcija

Integruota panikos perspėjimo sistema leidžia atidaryti varteliu tiek rankiniu, tiek automatiniu (pavyzdžiui, signalo perdavimu iš bendros pastato valdymo sistemos) būdu. Jei reikia, gali skambėti individualūs balso pranešimai ir perspėjimo signalai.

Lanksti programinė įranga

Išėjimo varteliai gali būti pritaikyti prie individualių poreikių išpildymo. Programinės įrangos pritaikymas specialiems poreikiams atliekamas greitai ir paprastai iš bet kurios vietos.

Automatinis saugumas

Varteliai užsidaro automatiškai, taip apsaugodami nuo išėjimo iš parduotuvės nesumokėjus už prekes. Darbuotojams nereikia rankiniu būdu atidaryti ar uždaryti vartelių, taip kaip įprastų neautomatinių praėjimo vartelių.