Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Praėjimo varteliai

Praėjimo varteliai Glassgate 300

Praėjimo varteliai Glassgate 300
Praėjimo varteliai Glassgate 300
Praėjimo varteliai Glassgate 300
Praėjimo varteliai Glassgate 300
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Praėjimo varteliai "Glassgate 300"

 
Standartinis praėjimo vartelių korpusas yra pagamintas iš šlifuotos nerūdijančio plieno apdailos (tačiau yra galimybė pagaminti ir iš kitų medžiagų). Grūdinto stiklo barjeras atidaromas asmeniui identifikavus save (pavyzdžiui, saugumo kortele) ir yra uždaromas iškarto asmeniui praėjus, taip apsaugant nuo neautorizuoto asmens praėjimo.
 
Praėjimo varteliai turi du barjerus iš abiejų pusių. Sistema turi sąsają, kurios pagalba praėjimo varteliai gali komunikuoti su kitais turniketais kompiuterio tinklu.

PRIVALUMAI
 
  • Barjerai yra greitai ir saugiai uždaromi asmeniui praėjus, kartu apsaugant nuo pašalinio asmens bandymo patekti (einant iš paskos paskui autorizuotą asmenį)
  • Dviejų pakopų perspėjimo sistema - garsinis signalas perspėjantis apie bandymą neteisėtai praeiti, po kurio seka aukštesnio saugumo sustiprinimas (kada sistema sujungta su bendra saugumo sistema), pavyzdžiui durų užblokavimu ar CCTV kamerų naudojimu.
  • Greitas praėjimas pro vartelius. Vidutiniškai vienas asmuo per sekundę gali praeiti pro vartelius.
  • Daugiau saugumo - praėjimo varteliai turi 16 spindulių IR aptikimo matricą, kuri leidžia apsisaugoti nuo bandymų slinkti paskui priekyje einantį asmenį ir praeiti pro vartelius pasinaudojant priekyje einančio asmens autorizacija.