Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Praėjimo varteliai

Praėjimo varteliai Glassgate

Praėjimo varteliai Glassgate
Praėjimo varteliai Glassgate
Praėjimo varteliai Glassgate
Praėjimo varteliai Glassgate
Praėjimo varteliai Glassgate
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Praėjimo varteliai "Glassgate"

 
Praėjimo varteliai naudoja stiklo barjerus, kartu su šiuolaikinėmis optinėmis aptikimo technologijomis, taip sukuriant aukštų standartų apsaugos vartelius. Praėjimo varteliai sukurti dirbti įprastu uždarytų vartų režimu ir atsidaro tada, kai asmuo identifikuoja save saugumo kortele. Greitai judantys stiklo varteliai užsidaro iškarto, kada autorizuotas asmuo praeina, todėl išvengiama, kad tuo pačiu autorizacijos metu nepraeitų daugiau nei vienas asmuo.
 
Praėjimo varteliai gali vykdyti dvipusę kontrolę (asmenys juda abiejomis kryptimis) arba turėti laisvą išėjimą, kada paliekant patalpas nebereikia atlikti identifikacijos.
 
Yra galimi trys pločio variantai: Kompaktiškas, Standartinis ir Platus. Kompaktiškas yra ekonomiškiausias sprendimas, turinti 550 mm pločio praėjimo takelį. Standartinis - 700 mm pločio praėjimo takelį. Platus - 914 mm praėjimo takelį.
 
PRIVALUMAI
 
  • Barjerai yra greitai ir saugiai uždaromi asmeniui praėjus, kartu apsaugant nuo pašalinio asmens bandymo patekti (einant iš paskos paskui autorizuotą asmenį)
  • Greitas praėjimas pro vartelius. Vidutiniškai vienas asmuo per sekundę gali praeiti pro vartelius.
  • Daugiau saugumo - praėjimo varteliai turi 24 spindulių IR aptikimo matricą, kuri leidžia apsisaugoti nuo bandymų slinkti paskui priekyje einantį asmenį ir praeiti pro vartelius pasinaudojant priekyje einančio asmens autorizacija.