Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Prekių apsaugos varteliai

Prekių apsaugos varteliai AM CRYSTAL 40

Prekių apsaugos varteliai AM CRYSTAL 40
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Prekių apsaugos varteliai AM CRYSTAL 40


AM sistemos, patikimu aptikimu ir geromis darbinėmis savybėmis pasižymintys prekių apsaugos varteliai. Modernus apsaugos vartelių dizainas puikiai integruojasi į bet kurią aplinką. Idealiai tinka montuoti aplinkose, kur yra platūs praėjimai ar keletas įėjimų.

Aukščiausios kokybės akrilo plokštė atspari išblukimui ar deformacijai. Apsaugos varteliai turi įvairių spalvų LED apšvietimą, kuris skirtas ne tik indikuoti perspėjimo signalą, bet jais galima apšviesti ir pačius vartelius, sukuriant patrauklų vaizdą.

Išmanus lankytojų skaičiavimas ir duomenų surinkimas - funkcija skaičiuoja ir renka duomenis apie pirkėjų srautus. Šiuos duomenis vėliau galima naudoti tolimesnei analizei apie parduotuvės našumą ir pardavimų efektyvumą.

Prekių apsaugos varteliai dirba su atskiru valdymo bloku, kuris valdo visus prijungtus apsaugos vartelius. Prie vieno tokio kontrolerio galima prijungti iki 6 prekių apsaugos vartelių. Toks sprendimas yra naudingas tuom, kad leidžia sutaupyti, kada yra reikalingas didesnis skaičius apsaugos vartelių.

Papildomos galimybės
 
  • Nuotolinė priežiūra ir diagnostika - prekių apsaugos vartelius galima aptarnauti nuotoliniu būdu, taip sutaupant transporto ir kitus kaštus, nes sistema pasiekiama tiesiog interneto ryšiu.
Prekių apsaugos vartelių privalumai
Integruota lankytojų srauto skaičiavimo funkcija
Galimybė nuotolinei priežiūrai ir diagnostikai
Galimybė bevielio ryšio komunikacijai
Išmanūs kryptiniai perspėjimo signalai
Papildomi signalizacijos išėjimai
Trukdžių detektorius
Integruotas skambutis
Energijos taupymo režimas
RGB spalvų apšvietimas
TECHNINIAI PARAMETRAI
 
  • Minkštų etikečių aptikimas: iki 110 (vienguba) / 220 (dviguba sistema) cm
  • Kietų etikečių aptikimas: iki 150 (vienguba) / 300 (dviguba sistema) cm
  • Dažnis: 58 kHz
  • Maitinimas: 110–240 V, 50–60 Hz
  • Energijos sąnaudos: 120 W
  • Matmenys: 151.0 (aukštis) x 39.5 (plotis) x 2.0 (gylis) cm
  • Pagrindo matmenys: 23.3 x 35.5 x 9.6 cm
  • Svoris: 15.2 kg
Jei nesate tikri, kokie prekių apsaugos varteliai jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje PREKIŲ APSAUGOS VARTELIAI