Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Stroboskopai

Stroboskopas / optinis tachometras Lutron DT 2234BL

Stroboskopas / optinis tachometras Lutron DT 2234BL
Kaina:
308.39 € (be PVM)
373.15 € (su PVM)
Klausti apie prekę

Stroboskopas / optinis tachometras "Lutron DT 2234BL"

 
Rankinis, skaitmeninis, optinis tachometras / stroboskopas su lazeriniu taikikliu, skirtas nekontaktiniam judančių objektų matavimui. Lazerinio taikiklio dėka galima nesunkiai nukreipti apsukų skaitiklį į pageidaujamą tašką ir atlikti matavimus per didesnį atstumą. Stroboskopas yra kristalinis, todėl nereikia atlikinėti išorinio kalibravimo.

Prie matuojamo objekto priklijuota atsispindinti juosta patenka į tachometro spindulio veikimo zoną, jis atsispindi ir vyksta apsukų registracija. Automatiškai išsaugo kiekvieno matavimo maks./min. ir paskutinius duomenis.

Tachometras / stroboskopas yra pritaikytas ventiliatorių, siurblių, variklių ir kitų rotacinių objektų apsukoms matuoti nekontaktiniu būdu. Tinka stroboskopas automobiliui - benzininiams varikliams, dyzeliniams varikliams.

Stroboskopas parduodamas kietame dėkle su atsispindinčia juosta, Lutron sertifikatu ir naudojimo instrukcija. Akumuliatoriai užsakomi atskirai. Atestuotas CE.  

STROBOSKOPO PARAMETRAI:

  • Matavimo diapazonas: 10-99999 aps./min.
  • Matavimo atstumas: 50-2000 mm
  • Tikslumas: ±(0,05% + 1skaičius)
  • Srovės sąnaudos: 20 mA
  • Akumuliatorius AA, 4 vnt.: 1,5 UM-3 V
Jei nesate tikri, koks stroboskopas jums geriausiai tiktų - susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliai, patarsime ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje STROBOSKOPAI