Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Turniketai

Optinis turniketas Clearstyle 400

Optinis turniketas Clearstyle 400
Optinis turniketas Clearstyle 400
Optinis turniketas Clearstyle 400
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Optinis turniketas "Clearstyle 400"

 
Konstrukcija - chromuoto plieno ir skaidraus akrilo stiklo derinys. Nerūdijančio plieno turniketo rėmas gali būti apipavidalintas įvairiomis apdailos medžiagomis, taip pritaikant turniketą prie norimos aplinkos. Šios serijos turniketai yra puikus saugumo ir estetikos derinys. Nuo "Clearstyle 200" skiriasi naujesniu dizainu, kuris suteikia plonesnę, aptakią išvaizdą.
 
Turniketai sukurti taip, kad perspėtų apsaugos darbuotojus apie bandymą neteisėtai praeiti, perspėjant garsiniu signalu bei kontroliuojant kitas saugumo priemones, tokias kaip CCTV sistemas, šviesas ir durų užrakinimą.

Turniketas taip pat gali aptikti:

  • asmenis, kurie bando praeiti be galiojančios prieigos kortelės einant iš paskos, paskui asmenį, kuris turi kortelę ir gavo praėjimo teisę.
  • sistema taip pat apsaugo nuo atvejų, kada vienas asmuo praėjęs perduoda savo kortelę kitam asmeniui ir jis bando praeiti ta pačia kryptimi.
  • sistema gali aptikti kada apsaugos kortelė yra nuskaitoma, bet asmuo nepereina
Jei nesate tikri, koks optinis turniketas jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje TURNIKETAI