Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Turniketai

Optinis turniketas Fastlane Compact

Optinis turniketas Fastlane Compact
Optinis turniketas Fastlane Compact
Optinis turniketas Fastlane Compact
Optinis turniketas Fastlane Compact
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Optinis turniketas "Fastlane Compact"

 
Stačiakampio formos, nerūdijančio plieno korpuso turniketas. Estetiškas dizainas, puikiai tinkantis bet kokio tipo patalpoms. Turniketo viršus gali būti dekoruojamas medžio medžio, nerūdijančio plieno, stiklo ar akmens. Galinė plokštė gali būti apvali arba kvadratinė.

SAUGUMAS
 
Optinis turniketas sukurtas taip, kad perspėtų apsaugos darbuotojus apie bandymą neteisėtai praeiti, perspėjant garsiniu signalu bei kontroliuojant kitas saugumo priemones, tokias kaip CCTV sistemas, šviesas ir durų užrakinimą.

Šio modelio turniketai taip pat gali aptikti:

  • asmenis, kurie bando praeiti be galiojančios prieigos kortelės einant iš paskos, paskui asmenį, kuris turi kortelę ir gavo praėjimo teisę.
  • sistema taip pat apsaugo nuo atvejų, kada vienas asmuo praėjęs perduoda savo kortelę kitam asmeniui ir jis bando praeiti ta pačia kryptimi.
  • sistema gali aptikti kada apsaugos kortelė yra nuskaitoma, bet asmuo nepereina

NESUDĖTINGAS ĮDIEGIMAS
 
Sistema yra lengvai įrengiama ir nereikalauja daug priežiūros. Turniketai gali būti integruojami jau į esamą prieigos kontrolę ar pastato valdymo sistemą. Optinių turniketų praėjimo sistema gali būti naudojama kartu su daugeliu kortelių nuskaitymo technologijų, todėl paprastai galima suderinti tiek su jau esamomis ar naujomis apsaugos sistemomis.
 
PAGRINDINĖS SAVYBĖS

  • Standartiniai matmenys: 440 mm / 17.3” (ilgis) x 168 mm / 6.6” (plotis) x 957 mm / 37.7” (aukštis)
  • Standartinių matmenų tako plotis: 550 - 700 mm / 19.6 - 28”
  • Praplatintų matmenų tako plotis: 850 - 1000 mm / 33 - 39”
  • Infraraudonųjų spindulių skaičius: 8
  • Pagrindinis darbo režimas: be barjero
  • Galimybė padaryti platesnius praėjimus neįgaliems žmonėms - turniketai pastatomi tiesiog toliau vienas nuo kito be jokių papildomų kaštų
  • Praėjimo greitis: 1 žmogus per sekundę (subjektui patekti į sistemą)
  • Naudotojo ekranas: trijų spalvų LED
Jei nesate tikri, koks optinis turniketas jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje TURNIKETAI