Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Turniketai

Turniketas EasyGo

Turniketas EasyGo
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Turniketas "EasyGo"

 
Kompaktiško dizaino, ilgaamžis, pritaikomas įvairiems poreikiams turniketas. Gali būti naudojamas su kortelių skaitytuvu, monetų skaitytuvu, valdymo pultų, bilietų pardavimo sistema ar kita sistema. Turniketas yra nedidelis, taupo erdvę. Pagamintas iš nerūdijančio plieno. Gali būti su dviem arba trim atšakomis.

Visiškai uždaras nerūdijančio plieno korpusas. Turniketas išbandytas ir patikrintas įvairiomis sąlygomis. Mažai priežiūros reikalaujantis mechanizmas. Programuojamas valdymas gali būti pritaikytas prie individualių poreikių. Gali būti integruotas kartu su pastato valdymo sistemomis. Gali laisvai suktis išjungus maitinimą.

Papildomai užsakoma įranga

LED signalinis apšvietimas, perlipimo/prašliaužimo perspėjimo sistema, jutikliai nekontaktinei rotacijai, avarinis mygtukas.
Jei nesate tikri, koks turniketas jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje TURNIKETAI