Alyvuogių aliejaus kokybės analizatorius "miniFood"
Praktiškas nešiojamas analizatorius galintis greitai ir tiksliai nustatyti laisvųjų riebalų rūgščių ir peroksidų kiekį alyvuogių aliejuje. Rezultatai rodomi prietaiso ekrane. Prietaisas tinka tiek įvairioms maisto kokybę tiriančioms laboratorijoms, tiek ir alyvuogių aliejaus gamybos įmonėms.
Reagentai tiekiami supakuoti maišeliuose po 10 kiuvečių kiekviename. Reagentų galiojimo laikas - 1 metai nuo jų pagaminimo dienos. Kartu pateikiamos ir instrukcijos, kaip teisingai juos saugoti. Reagentai neturi pavojingų tirpiklių bei yra iš karto paruošti naudojimui.
Dėko savo kompaktiško dydžio ir svorio, taip pat galimybės prietaisą krauti mašininiu pakrovėju, tyrimus galima atlikti bet kurioje vietoje.
Prietaisas buvo išbandytas daugelyje laboratorijų visame pasaulyje ir jos teigiamai įvertino prietaiso veikimą bei rezultatų pateikimo tikslumą.
Komplektą sudaro:
- Prietaisas
- Sukalibruota mikropipetė, skirta paimti tikslų mėginį
- Reagentų rinkinys
- Išsami instrukcija
- Krepšys ir 12 V jungtis pakrovimui
Atitikimas standartams:
- EN 50081/1. Elektromagnetinis suderinamumas: gyvenamosiose patalpose, lengvojoje pramonėje
- EN 55022. Radijo trukdžių matavimas IT įrangai
- EN 50082/2. Apšvitinimo ir sukeltos elektromagnetinės spinduliuotės jautrumas
- ENV 50140. Elektromagnetinis suderinamumas: imunitetas elektromagnetiniams spinduliams
Techniniai parametrai
- Sistema: 2 kanalų fotometrinis analizatorius (630 nm ir 700 nm), 1 matavimo elementas, 1 inkubacinė celė skirta pašildyti mėginius iki 37 °C temperatūros.
- Valdymo blokas: Mitsubishi mikrovaldymo blokas
- Jungtys: 1 jungtis kompiuteriui, 1 jungtis programinės įrangos atnaujinimui;
- Matavimas: optinis ir elektroninis;
- Fotometrinis matavimo diapazonas: 0,0-2,3 Abs;
- Jungtys: 1 jungtis skirta kompiuteriui ar išoriniui spausdintuvui;
- Maitinimas: 12 V;
- Absorbcija: 500 mA;
- Darbinė aplinka: nuo 15°C iki 35°C.