Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Rekuperatoriai

Rekuperatoriai Komfovent RHP Standard ir RHP PRO

Rekuperatoriai Komfovent RHP Standard ir RHP PRO
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
Komfovent rekuperatoriai
Komfovent rekuperatoriai
Komfovent rekuperatoriai ir vėdinimo sistemos pasižymi puikiomis darbinėmis savybėmis, efektyviu energijos naudojimu bei plačiu pritaikymu. Komfovent rekuperatoriai puikiai tinka individualiems namams, butams, biurams ir kitoms komercinėms patalpoms. Komfovent rekuperatorių asortimentą sudaro daugiau nei šešiasdešimt standartizuotų modelių bei platus spektras šių rekuperatorių modifikacijų.

Rekuperatoriai Komfovent RHP Standard ir RHP PRO


Komfovent RHP Standard rekuperatoriai – tai vėdinimo įrenginiai su rotaciniu šilumokaičiu ir integruotu šilumos siurbliu, kurių našumas nuo 150 iki 1 500 m3/h. RHP Pro serijos vėdinimo įrenginiai su rotaciniu šilumokaičiu ir integruotu šilumos siurbliu, kurių našumas nuo 1 200 iki 25 000 m3/h, gali būti renkami individualiai pagal konkrečius projekte keliamus reikalavimus.

Įrenginiai renkami, naudojant parinkimo programą. Įrenginiuose integruotas šilumos siurblys praplečia vėdinimo įrenginio galimybes – įrenginys ne tik vėdina, bet ir šildo bei šaldo patalpas. Sudėtingų konstrukcinių sprendimų įgyvendinimas leido ne tik išplėsti vėdinimo įrenginio paskirtį, bet ir dėl dvigubo šilumos grąžinimo (per rotacinį šilumokaitį bei šilumos siurblį) pasiekti aukštą efektyvumą.

Dėl konkrečių modelių parametrų susisiekite su mumis.