Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas

Alkotesterio Lifeloc FC20BT su bluetooth sąsaja nuoma (para 49 Eur su PVM)

Alkotesterio Lifeloc FC20BT su bluetooth sąsaja nuoma (para 49 Eur su PVM)
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
1 diena
Minimalus alkotesterio nuomos laikotarpis
0,00 €
Jokio papildomo užstato už alkotesterio nuomą
iki 48 val.
Prietaiso pristatymas visoje Lietuvoje

Alkotesterio nuoma -  Lifeloc FC20BT su bluetooth sąsaja


Alkotesteris gali būti komplektuojamas su bevieliu spausdintuvu, klaviatūra ir kita suderinama įranga. Su patentuota PC programa Alcomark™ galima spausdinti, rūšiuoti, redaguoti duomenis. Atspausdintame kvite pateikiama išsami informacija apie atliktą bandymą. Sujungus prietaisą su Alcomark™ kompiuterine programa, vykdoma alkotesterio savaiminė diagnostika. Aptikus galimas veikimo klaidas, jos išsprendžiamos nuotoliniu būdu.

Galimos sąsajos su kitais "bluetooth" įrenginiais (programuojama pagal užsakymą).

Alkotesteris naudoja pilno dydžio platinos elektrocheminį jutiklį, kuris daugiau kaip 4 kartus didesnis už visų kitų rinkoje esančių profesionalių prietaisų jutiklius. Taip užtikrinamas didelis tikslumas, stabilumas ir ilgaamžiškumas. Pagamintas JAV.  

Lifeloc FC20BT alkotesteris taip pat turi tokias funkcijas, kaip prietaiso koduotas užraktas, kalibravimo priminimas ir kitas. Pavyzdžiui, alkotesterio ekrane galima stebėti pučiamo oro srauto intensyvumą. Tokiu būdu būsite tikri, kad tiriami asmenys nesimuliuoja bandymo.

Galimas pasyvus testas: atliekant tokį bandymą nėra naudojamas antgaliukas. Šiam testui atlikti per 2-3 cm. atstumą tikrinamas asmuo pučia iškvėptą orą. Jeigu prietaisas fiksuoja alkoholį parodymui patikslinti uždedate antgaliuką. Tokiu būdu sutaupote išlaidas skirtas eksploatacijai. 

Visas alkotesterio valdymas lietuvių kalba.

Su alkotesteriu Lifeloc FC20BT galima tikrinti ne tik darbuotojus ar kitus asmenis, bet ir įvairias medžiagas, siekiant sužinoti ar jose yra alkoholio. Naudojamas dvigubas siurbliukas labai tiksliam mėginio paėmimui. Parodymai pateikiami ne tik skaitmenimis, bet ir grafiniais simboliais suprantamais visame pasaulyje. 

Alkotesterio korpusas pagamintas iš labai tvirtos medžiagos, kuri yra atspari smūgiams. Komplektuojamas su silikoniniu dėklu apsaugančiu nuo pažeidimų. 

Per 30 min. galima patikrinti iki 180 žmonių. Alkotesteris sugeba atskirti alkoholį nuo kitų panašių medžiagų, todėl testas tampa dar tikslesnis. Alkotesteryje įdiegtos pažangiausios pasaulyje technologijos. Pučiamo oro srauto ir laiko kontrolės sistema. Parodymai pateikiami kas 0.01 promilę iki 6.00 promilių. Naudoja 4 x AA tipo šarmines baterijas arba NiMH akumuliatorius, kurių darbinis laikas 160 valandų, tai prilygsta 6000 bandymų.

Prietaisas naudoja patentuotos technologijos EasyTab™ alkotesterio vienkartinius antgaliukus, kuriuos lengva pritvirtinti ir nuimti. Prietaiso technologija užtikrina, kad būtų visiškai išvengta sąlyčio su panaudotu antgaliuku.

TECHNINIAI PARAMETRAI
 
  • Jutiklis: elektrocheminis platinos
  • Paklaida: iki 1.00 promilės 0.02 ‰, virš 1.00 promilės 2 %
  • Rezultatas rodomas: kas 0,01 promilės
  • Matavimo diapazonas: nuo 0.00 iki 6.00 promilių
  • Atliktų testų skaičiaus rodymas: yra
  • Atmintis: paskutinių 4000 bandymų
  • Pūtimo srauto kontrolė: pūtimo stiprumo ir laiko kontrolė, sistema prisitaiko prie plaučių
  • Matavimas be antgalio: galimas
  • Pasiruošimo laikas: nuo 5 sek.
  • Matmenys: 42 x 22 mm dydžio grafinis LCD ekranas
  • Darbinė temperatūra: nuo -15 iki 55 ºC
  • Apytikslis testų skaičius su nauju baterijų komplektu: 6000 bandymų
  • Registracija Lietuvoje: taip
  • Rekomenduojama kalibruoti: kartą per metus
  • Matmenys: 6.6 x 12.7 x 3.3 cm
  • Svoris: 226 g.
Alkotesterių nuoma
Alkotesterių nuoma
Esant poreikiui, galime pasiūlyti ir kitų mūsų kataloge esančių alkotesterių nuomą - stacionarius monetinius ar profesionalius alkotesterius. Galima alkotesterių nuoma ilgesniam laikotarpiui derinant nuomos kainą individualiai. Dėl išsamesnės informacijos susisiekite su mumis.

Susijusios prekės

Alkotesterio BACWAY F-40 LT su elektrocheminiu jutikliu nuoma (para 13 Eur su PVM)
Alkotesterio BACWAY F-40 LT su elektrocheminiu jutikliu nuoma (para 13 Eur su PVM)
Alkotesterio nuoma. Tikslus ir stabilus alkotesteris. Sumontuotas ilgaamžis elektrocheminis jutiklis, todėl tinkamas darbdaviams. Alkotesteris turi klaidų aptikimo ir savidiagnostikos funkcijas. Naudojamos jutiklio temperatūros ir pučiamo oro fiksavimo technologijos, kad bandymus atliktumėte visada teisingai.
Teirautis dėl kainos