Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Anglies monoksido (smalkių) detektoriai

Priešgaisrinių priemonių rinkinys – 3vnt

Priešgaisrinių priemonių rinkinys – 3vnt
Priešgaisrinių priemonių rinkinys – 3vnt
Priešgaisrinių priemonių rinkinys – 3vnt
Priešgaisrinių priemonių rinkinys – 3vnt
Priešgaisrinių priemonių rinkinys – 3vnt
Kaina:
81.94 € (be PVM)
99.15 € (su PVM)
Klausti apie prekę
PRIEŠGAISRINIŲ PRIEMONIŲ RINKINYS – 3 VNT

Rinkinį sudaro Kidde K7DCO anglies monoksido detektorius, Reinoldmax 750 gesinimo purškalas ir ugnies antklodės. Visapusiškai apsaugokite savo turtą. 


Kidde K7DCO - anglies monoksido jutiklis su ekranu  
Anglies monoksido jutiklis su Kidde elektrocheminiu jutikliu garantuoja 10 metų veikimą. Maitinamas 2 x 1,5 V šarminėmis AA tipo baterijomis (pridedama). Integruotas skystųjų kristalų ekranas rodo anglies monoksido koncentracijos lygį nuo 0 iki 999 PPM. Viršijus leistiną CO lygį, signalizuojama optiškai (raudonas šviesos diodas) ir akustinis (85 dB stiprumo garsinis signalas).

Reinoldmax 750  - gaisro gesinimo purškalas 
Tai universali gesinimo priemonė purškalo pavidalu, skirta gesinti A, B, F tipo gaisrus ir elektros prietaisus, kurių įtampa iki 1000 V. Jis skirtas visų pirma gaisrams gesinti buityje (riebalų užsidegimas virtuvėje, trumpas elektros jungimas, židiniai, griliai ir kt.), bet puikiai tiks ir vasarnamiuose, motorinėse valtelėse, kemperiuose, pavėsinėse.

Priešgaisrinė antklodė FB130011 
Priešgaisrinė antklodė, matmenys: 1,2 x 1,2 m. Pagaminta iš nedegios medžiagos – aukštos kokybės stiklo pluošto. Leidžia lengvai užgesinti pradinėje stadijoje esančius ir plintančius gaisrus. Jis taip pat gali būti naudojamas apsaugoti nuo tiesioginio liepsnos poveikio evakuacijos metu ir gesinti degančius žmogaus drabužius. Antklodė pristatoma kietame dėkle, raudonos spalvos. Pakuotėje yra rankena, skirta tvirtinti prie sienos.