Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Anglies monoksido (smalkių) detektoriai

Priešgaisrinių priemonių rinkinys

Priešgaisrinių priemonių rinkinys
Priešgaisrinių priemonių rinkinys
Priešgaisrinių priemonių rinkinys
Priešgaisrinių priemonių rinkinys
Priešgaisrinių priemonių rinkinys
Priešgaisrinių priemonių rinkinys
Kaina:
130.29 € (be PVM)
157.65 € (su PVM)
Naujiena
Pristatymas:
per 1-2 darbo dienas
Klausti apie prekę
PRIEŠGAISRINIŲ PRIEMONIŲ RINKINYS

Kidde K7DCO – anglies monoksido detektorius su ekranu 
Anglies monoksido detektorius su Kidde elektrocheminiu jutikliu garantuoja 10 metų veikimą. Maitinamas 2 x 1,5 V šarminėmis AA tipo baterijomis (pridedama). Integruotas skystųjų kristalų ekranas rodo anglies monoksido koncentracijos lygį nuo 0 iki 999 PPM. Viršijus leistiną CO lygį, signalizuojama optiškai (raudonas šviesos diodas) ir akustinis (85 dB stiprumo garsinis signalas). 

Reinoldmax 750 gaisro gesinimo purškalas 
Tai universali gesinimo priemonė purškalo pavidalu, skirta gesinti A, B, F tipo gaisrus ir elektros prietaisus, kurių įtampa iki 1000 V. Jis skirtas visų pirma gaisrams gesinti buityje (riebalų užsidegimas virtuvėje, trumpas elektros jungimas, židiniai, griliai ir kt.), bet puikiai tiks ir vasarnamiuose, motorinėse valtelėse, kemperiuose, pavėsinėse.

MTG-3000H – sprogstamųjų dujų detektorius 
Skirta aptikti gamtines dujas (SGD, metaną), propaną, butaną (ar jų mišinį). Jame yra labai jautrus katalizinis jutiklis. Optinis-akustinis signalizavimas aktyvuojamas jau esant 12% LEL koncentracijai. Jis maitinamas saugia 12 V nuolatinės srovės įtampa per komplekte esantį maitinimo adapterį, tačiau per specialų kištuką (galima įsigyti atskirai) jį galima prijungti ir prie automobilio cigarečių degiklio lizdo. Kištukas leidžia naudoti, be kita ko, automobiliuose, kemperiuose, motorinėse valtyse ir visur, kur yra tinkamas lizdas.

Priešgaisrinė antklodė FB130011
Priešgaisrinė antklodė, matmenys: 1,2 x 1,2 m. Pagaminta iš nedegios medžiagos – aukštos kokybės stiklo pluošto. Leidžia lengvai užgesinti pradinėje stadijoje esančius ir plintančius gaisrus. Jis taip pat gali būti naudojamas apsaugoti nuo tiesioginio liepsnos poveikio evakuacijos metu ir gesinti degančius žmogaus drabužius. Antklodė pristatoma kietame dėkle, raudonos spalvos. Pakuotėje yra rankena, skirta tvirtinti prie sienos.