Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas CO2 matuokliai

CO2 matuoklis su rėle AZ7530

CO2 matuoklis su rėle AZ7530
CO2 matuoklis su rėle AZ7530
CO2 matuoklis su rėle AZ7530
CO2 matuoklis su rėle AZ7530
CO2 matuoklis su rėle AZ7530
Kaina:
463.93 € (be PVM)
561.35 € (su PVM)
Klausti apie prekę

CO2 matuoklis su rėle AZ7530


Lengvai naudojamas CO2 valdiklis, leidžiantis lengvai stebėti ir kontroliuoti oro kokybę uždarose vietose, kur yra žmonių. Tai taip pat puikiai tinka matuoti ir palaikyti anglies dvideginio kiekį šiltnamyje ar auginimo kambaryje. Integruotas NDIR jutiklis leidžia tiksliai matuoti CO2 lygį realiuoju laiku. Rezultatai rodomi dideliame skaitmeniniame LCD ekrane su papildomu grafiniu grafiku, rodančiu CO2 tendencijas. Ekrane yra apšvietimo funkcija, kad būtų lengva skaityti matuojant naktį arba esant mažai šviesos intensyvumui.
 
Įrenginys veikia dabartiniu vertės matavimo režimu, tačiau jis taip pat leidžia prisiminti minimalias / maksimalias vertes (MIN ir MAX funkcijos). Du veikimo būdai: flantinis ir žmogaus, leidžia optimizuoti anglies dioksido kiekį, pvz., Sumažinti koncentraciją žmogaus režimu arba padidinti augalo režimu.

Vartotojas gali nustatyti norimą CO2 diapazoną, nustatydamas 400 ppm ribinę sklaidą iš abiejų tikslinio lygio pusių. Jei tikslinis lygis yra 1200 ppm, ribos bus: žemesnės - 1000 ppm; viršutinė - 1400 ppm. Viršijus lygius, bus įjungtas atitinkamas signalizavimas ir kontaktų išėjimas bus įjungtas arba išjungtas. Minėta valdymo funkcija per kontaktinę išvestį leidžia valdyti išorinius įrenginius (pvz., Ventiliatorius, CO2 generatorius ir kt.).

Valdiklis turi automatinio CO2 jutiklio kalibravimo funkciją. Didelis privalumas taip pat yra išorinis zondas su 4,5 metro kabeliu ir šviesos jutikliu, kuris nustato laiką (dieną / naktį), o tai ypač naudinga, naudojant augalų auginimo vietose.

Prietaisas maitinamas 100–240 V kintamosios srovės, 50/60 Hz / 8,7 V nuolatinės srovės tinklo adapteriu.


Naudojimas


Prietaisas skirtas oro kokybei tikrinti ir valdyti kitus prie sistemos prijungtus įrenginius, tokius kaip CO2 generatorius ar ventiliatorius. Jis gali būti naudojamas sodininkystėje, šiltnamiuose, hidroponikoje, ekologiškoje patalpų sodininkystėje, grybų ūkiuose ir apšvietimo pramonėje. Jis taip pat gerai veikia tokiose vietose kaip: biurai, ligoninės, mokyklos, stotys, gyvenamieji pastatai ir kt.
 

Privalumas

 
  • Du prietaisai viename: monitorius ir CO2 valdiklis;
  • Didelis LCD ekranas su apšvietimu;
  • Parametrų rodymas realiuoju laiku;
  • Dienos / nakties automatinis aptikimas nepaiso CO2 kontrolės;
  • Programuojamas norimas CO2 lygis ir pavojaus signalai;
  • Du darbo režimai: augalo režimas ir žmogaus režimas;
  • Paprasta naudoti „plug and play“ sistema;
  • Be rūpesčių esamos auginamos patalpos be didesnio kišimosi į esamą įrangą;
  • Ilgas laidas CO2 jutikliui (4,5 m);
  • Automatinis kalibravimas;
  • Montuojamas ant sienos;
  • Ergonomiškas ir estetinis korpusas.