Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
Pasirinkite kalbą/Choose language
Titulinis Prekių katalogas Dujų testeriai detektoriams, testavimo įranga

Bandomosios dujos dūmų detektoriams 220 ml

Bandomosios dujos dūmų detektoriams 220 ml
Bandomosios dujos dūmų detektoriams 220 ml
Kaina:
18.31 € (be PVM)
22.15 € (su PVM)
Klausti apie prekę
BANDOMOSIOS DUJOS DŪMŲ DETEKTORIAMS 220 ML
 
220 ml tūrio bandomosios dujos , skirtos optiniams ir jonizuojantiems dūmų detektoriams tikrinti.
 
Bandymai atliekami naudojant unikalią aerozolio kompoziciją, sukurtą saugiai imituoti dūmų daleles. Dujos modeliuoja įvairius realius gaisro ženklus, todėl galite būti tikri, kad jūsų dūmų detektoriai nedelsiant reaguos į bet kokio tipo gaisrą. Tai dažniausiai pasaulyje naudojamas profesionalus metodas, patikrintas ir rekomenduojamas gaisro detektorių gamintojų (Kidde, Honeywell, FireAngel).
 
Bandomąjį purškiklį sudaro besiūlė cilindrinė talpykla, pagaminta iš aliuminio. Talpyklos paviršiuje yra patvari etiketė su tekstu ir grafine informacija, įskaitant naudojimo instrukcijas ir papildomą informaciją. Viršutinė talpyklos dalis turi kūginį galą, į kurį įspaudžiamas vožtuvas. Ant vožtuvo yra sumontuotas plastikinis purkštuvas, paspaudus prasidės purškimas. Purškiklis yra su nuimamu plastikiniu dangteliu, kuris apsaugo purkštuvą nuo pažeidimų. Dujų veikimo laikas yra 75 sekundės.
 
Kaip naudoti:  testą atlikti labai paprasta ir nereikia naudoti papildomos įrangos. Purškite aerozolį 1-2 sekundes maždaug 0,5 m atstumu nuo detektoriaus kameros. Detektoriaus pavojaus signalas turi įsijungti per 1–20 sekundžių. Jei žadintuvas nesuveikė, bandykite dar kartą. Jei detektorius vis tiek nereaguoja, baterija išsikrovusi arba detektorius pažeistas.
 
TAIKYMAS:

Tinka reguliariai tikrinti žmones, kurie yra įsirengę dūmų detektorius. Taip pat rekomenduojamas techniniams servisams, kaminkrėčiams, įmonėms, kurios montuoja ir prižiūri dūmų detektorius.
 
PRIVALUMAI:
 
  • Tinka dūmų detektoriams;
  • Paprasta ir patogu naudoti;
  • Nesukelia detektoriaus komponentų korozijos;
  • Galimybė atlikti testą nenaudojant papildomos įrangos;
  • Labai paprasta naudoti;
  • Iki 35 bandymų naudojant 1 talpyklą.