Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
Pasirinkite kalbą/Choose language
Titulinis Prekių katalogas Dujų testeriai detektoriams, testavimo įranga

Testinės dujos bandymams su dūmų detektoriais Purcheck 30S

Testinės dujos bandymams su dūmų detektoriais Purcheck 30S
Kaina:
43.51 € (be PVM)
52.65 € (su PVM)
Klausti apie prekę
TESTINĖS DUJOS BANDYMAMS SU DŪMŲ DETEKTORIAIS PURCHECK 30S

Testinės dujos bandymams PurCheck 30S skirtos optiniams ir jonizuojantiems dūmų detektoriams tikrinti. Tai leidžia paprastai ir greitai patikrinti detektoriaus veikimą aplinkoje, kuri yra identiška dūmuose esančioms dalelėms.

Dujos nepalieka dėmių ir neužteršia detektorių. Tai vienintelis rinkoje esantis visiškai nedegus ir aplinkai nekenksmingas aerozolis. 

Naudojamas pagal vartotojo vadovo instrukcijas, jis yra saugus tiek žmonėms, tiek gyvūnams.

Testo atlikimas yra labai paprastas ir nereikalauja jokių specialių žinių ar papildomos įrangos. „PurCheck ® 30S“ pasižymi labai dideliu našumu - vienos skardinės pakanka atlikti daugiau nei 300 bandymų.

Rekomenduojama: techninėms tarnyboms, kaminkrėčiams, įmonėms, užsiimančioms dūmų detektorių montavimu ir priežiūra, bei privatiems asmenims, turintiems dūmų detektorius.

Atitinka NFPA 72 ir Tarptautinio priešgaisrinės apsaugos kodekso reikalavimus. 100% atitinka EPA reikalavimus, be HFC ir CFC

Sudėtyje nėra parafino.

Susijusios prekės

Dūmų detektorius i9040EU
Dūmų detektorius i9040EU

Autonominis dūmų detektorius skirtas aptikti dūmų ir ugnies pavojų. Jeigu aptinkama grėsmė - įsijungia šviesos diodų raudona lemputė ir garsinis signalas (85 dB). Dūmų detektorius turi bandymo mygtuką, skirtą patikrinti ar dūmų detektorius tinkamai veikia. Suteikiama 3 metų garantija.

Teirautis dėl kainos
Pristatymas: per 1-2 darbo dienas
Dūmų detektorius i9060EU
Dūmų detektorius i9060EU

Autonominis dūmų detektorius skirtas perspėti apie dūmų ir ugnies pavojų. Dūmų detektorius naudoja jonizacijos technologiją, todėl idealiai tinka informuoti apie greito plitimo gaisrą. Perspėjimas apie pavojų - raudonos šviesos diodų lempute ir garsiniu signalu (85 dB). Suteikiama 5 metų garantija.

Teirautis dėl kainos
Pristatymas: per 1-2 darbo dienas
Dūmų detektorius i9080EU
Dūmų detektorius i9080EU

Autonominis dūmų detektorius specialiai sukurtas koridoriams ir išilgoms patalpoms, kurios veda išėjimo link, kadangi dūmų detektorius turi pavojaus apšvietimą, kuriuo galima vadovautis evakuojantis. Dūmų detektorius perspėja apie pavojų šviesos diodų apšvietimu ir garsiniu signalu (85 dB). Detektoriui suteikiama 5 metų garantija.

Teirautis dėl kainos
Pristatymas: per 2-4 savaites
Dūmų detektorius GS-503
Dūmų detektorius GS-503

Autonominis dūmų detektorius skirtas aptikti dūmus vidaus patalpose. Dūmų detektorius turi aukštos kokybės foto-optinį jutiklį. Perspėjimas: garsinis signalas (85 dB) ir raudonas LED indikatorius.

Teirautis dėl kainos
Pristatymas: per 1-2 darbo dienas
Dūmų detektorius SD-10B8
Dūmų detektorius SD-10B8

Autonominis dūmų detektorius maitinamas 9V baterija. Skirtas aptikti dūmus vidaus patalpose. Perspėja apie pavojų garsinių (85 dB) signalu ir LED indikatoriumi. Turi senkančios baterijos indikatorių.

Kaina:
8.55 € (be PVM)
10.35 € (su PVM)
Į krepšelį
Pristatymas: per 1-2 darbo dienas