Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Dulkėtumo matuokliai, dalelių skaitytuvai

Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10

Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10
Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10
Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10
Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10
Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10
Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10
Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10
Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10
Kaina:
349.88 € (be PVM)
423.35 € (su PVM)
Klausti apie prekę
Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10
 
Oro kokybės matuoklis/ Su garsiniu signalu ir vaizdiniu ekranu / Pusiau kieta 40 cm ilgio žarna / Reguliuojami skirtingi jautrumo parametrai / Aptikimas prasideda nuo mažiau nei 5 ppm
 
Vandenilis ne tik suteikia iki šiol neišnaudotų energijos nešiklio ir energijos kaupimo galimybių, bet ir dėl savo fizikinių savybių jis taip pat puikiai tinka nuotėkiams aptikti. Naudodamas vandeniliui selektyvų jutiklį, aplinkos matuoklis gali aptikti pačius mažiausius nuotėkius. Dujų detektoriumi taip pat galima patikrinti, ar nėra nuotėkio, jei į talpyklas ar linijas, pripilama bandomųjų dujų, kuriose yra vandenilio. Sandarumo bandymams gerai tinka formavimo dujos, kurių sudėtyje yra penki procentai vandenilio ir devyniasdešimt penki procentai azoto ir kurios jau yra parduodamos kitiems techniniams tikslams.
 
Kiekvieną kartą įjungus šį dujų matavimo prietaisą, jis automatiškai fiksuoja esamą vandenilio koncentraciją aplinkoje ir tik tada įvertina su šia koncentracija susijusius pokyčius. Atstatymo mygtukas tą patį daro ir nuotėkio aptikimo metu. Jei nuotėkio negalima aiškiai nustatyti, nors visi indikatorių šviesos diodai jau šviečia, vandenilio koncentraciją galima nustatyti kaip bazinę vertę naudojant atstatymo funkciją ir tiksliau nustatyti nuotėkio vietą. 
 
Nepriklausomai nuo pradinės koncentracijos lygio, vienu mygtuko paspaudimu galima nustatyti vieną iš trijų skirtingų dujų detektoriaus jautrumo lygių. Pasirinktas jautrumas nurodomas užsidegus pažymėtam šviesos diodui: "H" reiškia didelį, "M" - vidutinį, o "L" - mažą. Vandenilio kiekis įprastame aplinkos ore yra 0,5 ppm. PCE-HLD 10 atpažįsta mažesnę nei 5 ppm, t. y. 0,0005 proc. koncentraciją.
 
Jutiklis įtaisytas pusiau standžios 40 cm ilgio žarnos galvutėje, kad jį būtų galima lengvai nukreipti į bandomą komponentą. Ieškant nuotėkio, jutiklis lėtai judinamas kuo arčiau tiriamų vietų. Dujų jutikliui aptikus nuotėkį, pasigirsta pavojaus signalas ir įsižiebia papildomi indikatorių šviesos diodai. Kuo didesnė užfiksuota vandenilio koncentracija, palyginti su baziniu lygiu, tuo daugiau indikatorinių šviesos diodų užsidega.
 
Naudojant keturias standartines baterijas, oro kokybės matuoklis įprastai veikia apie dvylika valandų. Taupant baterijas, prietaisas išsijungia po dešimties minučių, jei įjungiamas automatinis išsijungimas. Kontrolinė lemputė rodo, kada baterijos išsikrauna. Įmontuoto jutiklio tarnavimo laikas ribotas, įprastomis naudojimo sąlygomis, jis gali būti naudojamas nuotėkiui aptikti, ne ilgiau nei vienerius metus. Teisingą veikimą galima reguliariai tikrinti naudojant bandomąsias dujas. Jei jutiklis nebereaguoja patikimai, jį reiktų pakeisti nauju.
 
Oro kokybės matuoklis netinka naudoti potencialiai sprogioje zonoje. Jo negalima naudoti, jei blogai vėdinamose patalpose galima tikėtis didesnės vandenilio ar kitų degiųjų dujų koncentracijos. Viršijant tam tikrą koncentraciją, vandenilis yra vienos pavojingiausių užsidegančių dujų, nes joms reikia mažai uždegimo energijos. Žemutinė vandenilio sprogimo riba LEL yra keturi procentai.
 
Kodėl verta rinktis PCE-HLD 10? 
 
- Juostos ekranas su šviesoforo funkcija;
- Trys reguliuojami jautrumo laipsniai;
- Akumuliatoriaus veikimo laikas - maždaug 12 valandų;
- Pusiau standus 40 cm ilgio zondas;
- Garsinis ir vaizdinis signalas;
- Automatinis išsijungimas.
 
Techniniai parametrai:
 
  • Didelis jautrumas: >2 g (0,07 oz) per metus
  • Vidutinis jautrumas: >15 g (0,53 oz) per metus
  • Mažas jautrumas: >30 g (1,05 oz) per metus
  • Jautrumas reiškia: 5 proc. vandenilio (H2) ir 95 % azoto (N2)
  • Garsinis ir regimasis pavojaus signalas
  • Įšilimo laikas: 45 sekundės
  • Akumuliatoriaus veikimo laikas: apie 12 valandų
  • Maitinimo šaltinis: 4 x 1,5 V AA baterijos
  • Automatinis išjungimas: 10 minučių
  • Didžiausias aukštis: 2000 m / 6561 pėdų virš jūros lygio
  • Veikimo sąlygos: 0 ... 40 °C / 32 ... 104 °F, <80 % santykinė oro drėgmė, be kondensato
  • Laikymo sąlygos: -10 ... 60 °C / 14 ... 140 °F, <70 % RH, be kondensato
  • Žarnos ilgis: 40 cm / 15,7"
  • Matmenys: 213 x 65,5 x 53,5 mm / 83,8 x 25,7 x 21,0"
  • Svoris:  400 g
 
Komplekto sudėtis
 
  • 1 x Oro kokybės matuoklis PCE-HLD 10;
  • 1 x Transportavimo dėklas;
  • 4 x 1,5 V AA baterijos;
  • 1 x Naudotojo vadovas.
  •  
Žemiau pateikiame išsamią naudojimosi instrukciją ir gaminio specifikacijas.