Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Elektromobilių įkrovimo stotelės

Elektromobilių įkrovimo stotelė EV-230

Elektromobilių įkrovimo stotelė EV-230
Elektromobilių įkrovimo stotelė EV-230
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
ELEKROMOBILIŲ ĮKROVIMO STOTELĖ EV-230
 
EV-230 serijos kintamosios srovės elektromobilių įkrovimo įrenginys yra efektyvus ir ekonomiškas sprendimas tiek namų, tiek komerciniam naudojimui.
 
Įrenginys turi 2 tipo įkrovimo lizdą su 32 A (7,2 kW) galia, tai užtikrinagreitą ir efektyvų įkrovimą. Jo lengvas montavimas ir priežiūra yra pritaikyta vartotojams, neturintiems didelės techninės patirties.
 
Įrenginys pasižymi aukščiausios kokybės ir patvaraus kompiuterio korpusu, kuris tvirtai laiko kabelį ir kištuką vietoje. Matinė apdaila suteikia įrenginiui elegantišką modernų stilių. Įkrovimo prievado lengvas užsispaudimas garantuoja sėkmingą tvirtinimą be jokių kabliukų.
 
Viena iš svarbiausių įrenginio funkcijų – LED indikatorinės šviesos, esančios įkrovimo kabelyje. Jos rodo automobilio įkrovimo padėtį trijuose skirtinguose lygiuose ir įspėja vartotoją apie galimus gedimus, leidžiant greitai reaguoti ir išspręsti problemą. Dėl greito ir paprasto montavimo, EV-230 serijos įrenginys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patogaus, patikimo ir stilingo elektromobilių įkrovimo sprendimo.