Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Garso matuokliai

Garso matuoklis NTI AUDIO XL2 su M2230 mikrofonu

Garso matuoklis NTI AUDIO XL2 su M2230 mikrofonu
Pristatymas:
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
GARSO MATUOKLIS NTI AUDIO XL2 SU M2230 MIKROFONU
 
Rankinis XL2 analizatorius – pažangi technologija triukšmo matavimo srityje, kurią galima sėkmingai taikyti įvairiose srityse, nuo muzikos kūrėjų studijoje iki pramoninės aplinkos.
 
Šis prietaisas yra unikalus dėl jo universalaus panaudojimo, nes jis tinka tiek mėgėjams, norintiems atlikti bazinius triukšmo matavimus, tiek ir profesionalams.
 
XL2 analizatorius pasižymi ne tik aukštu matavimų tikslumu, bet ir didžiuliu funkcionalumu. Įrenginio meniu juosta yra intuityvi ir lengvai suprantama, o didelis ekranas užtikrina, kad rezultatai būtų aiškiai matomi. Be to, jo dizainas yra kompaktiškas ir patogus, todėl juo lengva naudotis tiek stacionarioje vietoje, tiek keliaujant.
 
Vienas iš pagrindinių XL2 privalumų yra galimybė prijungti įvairius priedus. Tai gali būti specializuoti mikrofonai, laido prailgintuvai, stiprintuvai ar net duomenų saugojimo prietaisai. Tai leidžia vartotojui pritaikyti analizatorių konkrečiam matavimo uždaviniui, suteikiant didžiausią lankstumą.
 
Taigi, rankinis XL2 analizatorius yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo, universalaus ir lengvai naudojamo triukšmo matavimo prietaiso. Jo pažangi technologija  padaro jį neabejotinai vienu iš geriausių pasirinkimų rinkoje.

Komplektacija: prietaisas, mikrofonas, priešstiprintuvis, apsauga nuo vėjo, USB kabelis, vartotojo instrukcija, programinė įranga, mikrofono laikiklis, baterijos, dirželis nešiojimui
 
TECHNINIAI PARAMETRAI:
 
  • Garso lygio matavimas: 24 dB - 137 dB;
  • Garso lygio matavimo skyra: 0,1 dB;
  • Atmintis: SD atminties kortelė;
  • Darbinė temperatūra: -10 °C - +50 °C;
  • Apsaugos klasė: IP51;
  • Maitinimas:  iš baterijų;
  • Matmenys: 180 x 90 x 45 mm;
  • Svoris: 0,48 kg.