Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Gesintuvai

Nerūdijančio plieno miltelinio gesintuvo ReinoldMax 6kg

Nerūdijančio plieno miltelinio gesintuvo ReinoldMax 6kg
Nerūdijančio plieno miltelinio gesintuvo ReinoldMax 6kg
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Nerūdijančio plieno miltelinio gesintuvo ReinoldMax 6kg 


Šio tipo gesintuvai efektyviai numalšina visų tipų gaisrus ir veikia minusinėje temperatūroje nuo -30°C.

Gesindami gaisrą patalpoje ar sunkiasvorės transporto priemonės viduje žinokite, kad visi milteliniai gesintuvai sudaro toksinį dulkių debesį, tad pasistenkite neįkvėpti miltelių ir po gesinimo gerai išvėdinkite patalpas.

Gesinimo milteliai netirpsta vandenyje, todėl patartina juos gerai susiurbti dulkių siurbliu, o turinį iškart pašalinti.

Gesinimo bandymais įrodyta, kad ReinoldMax 6kg-S užgesina 9kg miltelinio gesintuvo gaisro židinius. Gesintuvo veikimo laikas 20,6 sekundžių. 

Miltelinis gesintuvas ReinoldMax 6kg-S rekomenduojamas naudoti visuomeninės paskirties patalpose, statomų pastatų viduje, šildomuose ir nešildomuose sandėliuose, autobusuose, krovininiuose automobiliuose, kombainuose, garažuose.

Gesintuvo parametrai: 
 
  • Užpildo svoris: 6 kg;
  • Gesintuvo svoris: 9,76 kg;
  • Temperatūros ribos: -30°C /+60°C;
  • Gaisro židiniai: 55A 233B C;
  • Veikimo trukmė: 20,6 s;
  • Gesinimo priemonė: gesinimo milteliai ABC 90%;
  • Išstūmimo priemonė: N2.
Jei nesate tikri, koks aerozolinis gesintuvas jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje GESINTUVAI