Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Įranga automobilių stovėjimo aikštelėms

Universalus elektroninis modulis

Universalus elektroninis modulis
Universalus elektroninis modulis
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę

Universalus elektroninis modulis


„Parklio ™ Brain“ yra universalus elektroninis modulis, kuris visus esamus produktus pavers išmaniaisiais. „Parklio ™ Brain“ leidžia valdyti esamus parkavimo sprendimus išmaniuoju telefonu. Integravus modulį bus galima pasinaudoti visais išmaniųjų „Parklio ™“ sprendimų privalumais - valdyti per nemokamą išmaniojo telefono programą, raktų bendrinimo parinktis, informaciją realiuoju laiku, patogų valdymą ir galimybę integruotis su bet kuriomis kitomis sistemomis.

Naudojant šį pagalbinių technologijų sprendimą, galima automatiškai ir patikimai valdyti visas esamas patalpas su „Parklio ™ Brain“. Naudodamas šį išmanųjį elektroninį modulį, vartotojas negali būti nutolęs daugiau nei kelias sekundes nuo bet kokios skaitmeninės informacijos. Nuo automobilio statymo būsenos iki informacijos apie užimtumą viskas yra akimirksniu.
Valdymas
Išmaniaisiais telefonais, su prieigos bendrinimo galimybe.
Įdiegimas
Naujos aparatinės įrangos, tokios kaip „Parklio ™ Brain“, diegimas yra trumpas ir lengvas procesas.
Naudojimas su kitais įrenginiais
„Parklio ™ Brain“ gali būti sąsaja su mobiliuoju telefonu arba su „Parklio ™ Gateway“, kurį galima valdyti iš „Parklio ™ CMS“.
Atsparumas įvairioms oro sąlygoms
Skirtas veikti aplinkoje, kurioje temperatūra svyruoja nuo -20 ° C iki +60 ° C, ir leidžia 50 m atstumu valdyti išmanųjį telefoną atviroje erdvėje su antena.