Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Perkant už 700 € be PVM dovana - alkotesteris, kurio vertė 109.95 Eur!
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
Pasirinkite kalbą/Choose language
Titulinis Prekių katalogas Maisto produktų analizatoriai

Kavos analizatorius "CDR CoffeeLab"

Kavos analizatorius
Kavos analizatorius
Kavos analizatorius
DOVANA: Temperatūros ir drėgmės stotelė su komforto indikatoriumi sveikai aplinkai nustatyti
(Perkant prekių mažiausiai už 170.00 Eur be PVM)
DOVANA: Alkotesteris BACSCAN F-50 Ultra Plius, kurio vertė 109.95 Eur!
(Perkant prekių mažiausiai už 700.00 Eur be PVM)
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
Dalintis Facebook
KAVOS ANALIZATORIUS "CDR CoffeeLab"
CDR CoffeeLab yra naujoviška kavos analizės sistema. Sukurta iš CDR WineLab vynininkystės analizės sistemos, ji leidžia atlikti analizę, siekiant kontroliuoti fermentacijos procesus ir apibrėžti žalių pupelių, skrudintos kavos ir gėrimo cheminį profilį. 

Naudodami CDR CoffeeLab galite analizuoti vaisiaus minkštimą ir fermentacijos skystį, kad galėtumėte stebėti ir kontroliuoti skirtingus kavos gamybos procesus.
 
CDR CoffeeLab taip pat leidžia analizuoti žalią kavą įvertinant pradinio produkto kokybę be pilnai įrengtos laboratorijos ir pasirinkti idealų skrudinimo laipsnį, stebint skirtingų rūgščių susidarymą skrudinimo metu.  Prietaisas analizuoja gėrimą ir įvertina rezultatą puodelyje.

Su CDR CoffeeLab galite atlikti pagrindinių ištirpusių druskų analizę ir patikrinti vandens kokybę.

Vanduo yra pagrindinė kavos sudedamoji dalis (daugiau nei 90%), tačiau jis taip pat yra tirpiklis, kurį naudojame ruošdami šį gėrimą.

Todėl jis atlieka dvejopą vaidmenį: daro įtaką mūsų suvokiamam skoniui, taip pat ekstrakto kokybei, todėl nesunku suprasti, kaip jis atlieka esminį vaidmenį galutiniame gėrimo rezultate. Todėl tinkamo vandens pasirinkimas yra geros kavos sėkmės pagrindas.
 
CDR CoffeeLab – tai įrankis, leidžiantis analizuoti kavos cheminį profilį įvairiuose gamybos proceso etapuose, nustatant bendrą rūgštingumą, atskiras organines rūgštis ir cukrų.

Vienu instrumentu turėsite fermentacijos proceso kontrolės analizes.  Su CDR CoffeeLab galite atlikti vaisių ir fermentacijos vandens analizę, stebėti organinių rūgščių ir cukrų lygį.
 
Galite sistemingai ir moksliškai kontroliuoti šių medžiagų vystymąsi, kurios, fermentacijos metu persikeldamos į pupelę, savo puodelyje rasite naujų, sudėtingesnių aromatų pavidalu.