Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Medienos staklių priedai

Tekintojo įrankių galandimo laikiklių rinkinys Tormek TNT-808

Tekintojo įrankių galandimo laikiklių rinkinys Tormek TNT-808
Tekintojo įrankių galandimo laikiklių rinkinys Tormek TNT-808
Kaina:
383.76 € (be PVM)
464.35 € (su PVM)
Klausti apie prekę
Tekintojo įrankių galandimo laikiklių rinkinys Tormek TNT-808
 
TNT-808 medžio tekinimo rinkinyje yra visos staklės ir priedai, kurių jums reikia norint formuoti ir pagaląsti medienos tekinimo įrankius. Detaliau, rinkinį sudaro du patentuoti strypai: SVD-186 R Gouge Jig ir SVS-50 Multi Jig. Taip pat rinkinyje rasite: LA-120 profiliuotą odos šlifavimo ratą, TTS-100 tekinimo įrankių rinkiklį ir daugybę kitų, darbui atlikti skirtų, gaminių, kurie tvarkingai supakuoti stilingam, TC-800 Tormek, dėkle. 
 
Kodėl rinktis TNT -808 Woodturner's Kit?
 
  • TNT -808 rasite viską, ko reikia jums reikia, Tormek medienos tekinimo įrankiams pagaląsti;
  • Ne tik gausi komplektacija, bet ir apgalvotos smulkmenos: MH-380 mašinos dangtis, kuris apsaugos jūsų mašiną nuo drožlių ar dulkių ir TC - 800 Tormek dėklas su odine rankena, kuris leis patogiai nešiotis ar transportuoti įrankius visur, kur jums jų reikės; 
  • TNT-10 medienos tekinimo įrankių vadovas suteikia visą informaciją, kurios reikia norint pasiekti ryškiausių rezultatų.
 
Skirtas galąsti visus medžio tekinimo įrankius
 
TNT-808 Woodturner rinkinį sudaro SVD-186 R Gouge Jig, SVS-50 Multi Jig ir SVD-110 Tool Rest. Šios trys sijos gali pagaląsti beveik bet kokį medžio tekinimo įrankį. Taip pat rinkinyje rasite LA-120 profiliuotą odos šlifavimo ratuką, skirtą išlenktų kraštų vidiniam šlifavimui.
 
TNT-10 medienos tekinimo įrankių vadove pateikiamos išsamios instrukcijos anglų kalba, kuriose aprašoma net tokia informacija, kaip galite pakeisti savo įrankio profilį ant stalo šlifuoklio, naudodami stalinio šlifuoklio tvirtinimo rinkinį BGM-100 (nepridedamas). 
 
Viskas tiksliam nustatymui ir kartojimui
 
Patentuotas TTS-100 tekinimo įrankių rinkiklis leidžia nustatyti tikslų medžio tekinimo įrankių galandimo kampą. Taip pat gaunate PL-01 profilio etiketes ir PP-10 profilio rašiklį, kad pastebėtumėte, kurį nustatymą naudoti kiekviename įrankyje. Tai padeda lengvai ir greitai pakartoti esamą įrankio formą ir galandimo kampą.
 
Be to, TNT-10 medienos tekinimo įrankių vadove rasite paruoštus rekomenduojamų medienos tekinimo įrankių profilių receptus, kurie surinkti iš profesionalių medžio tekinimo meistrų, visame pasaulyje.
 
Stilingas ir patogus saugojimas
 
Visi komplektai ir priedai yra supakuoti į TC-800 Tormek dėklą kartu su TNT-00 laikymo padėklu Woodturner’s Kit. Ši specialiai sukurta pakuotė leidžia lengvai laikyti ir sekti medžio tekinimo įrankių galandimo įrankius ir priedus.
 
Dėklas pagamintas iš patvarios medžiagos ir turi slankiojantį dangtelį, kuris viską laiko sandariai uždaryta. Laikymo dėklas pagamintas iš EPP – medžiagos, kuri yra labai patvari ir ilgaamžiška. Kaip jau buvo minėta, pridedamas MH-380 mašinos dangtis, kad ant jūsų Tormek nebūtų dulkių ir drožlių, o tai dar labiau padidins mašinos tarnavimo laiką.
 
Komplektacijoje rasite:
 
  • TC-800 Tormek dėklas;
  • TNT-00 laikymo padėklas Woodturner rinkiniui;
  • MH-380 mašinos dangtis;
  • SVD-186 R Gouge Jig;
  • SVD-110 įrankių atrama;
  • SVS-50 Multi Jig;
  • TTS-100 Tekinimo įrankių rinkiklis;
  • LA-120 profiliuotas odos šlifavimo ratas;
  • TNT-10 Medienos tekinimo įrankių vadovas;
  • PL-01 profilio etiketės;
  • PP-10 profilio rašiklis.