Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Metalo staklių priedai

Akmens formavimo įrankis Tormek TT-50

Akmens formavimo įrankis Tormek TT-50
Kaina:
80.79 € (be PVM)
97.75 € (su PVM)
Klausti apie prekę
Akmens formavimo įrankis Tormek TT-50
 
Tormek TT-50, su deimantiniu antgaliu, suteikia galandimo plokštumai lygią formą. Dvigubų šliaužiklių naudojimas užtikrina vienodą padavimą per visą galandimo akmens plotį, užtikrinant tikslumą ir efektyvumą. Greitas 30 sekundžių padavimo greitis leidžia efektyviai formuoti, o tai ypač naudingą greitesniam ir didesnio kiekio plieno pašalinimui arba įrankiams iš kieto plieno, formos suteikimui. Įrankis tinka visiems Tormek modeliams, užtikrindamas universalumą vartotojams. 

Kodėl rinktis TT-50 Truing Tool?
 
  • Išlaiko šlifavimo akmenį apvalų ir plokščią;
  • Labai paprastas naudoti;
  • Didelis tikslumą ir kokybę padeda išgauti patentuotas dizainas;
  • Skirtas visoms Tormek mašinoms, kurios turi universalią atramą.

Išlaikykite šlifavimo akmens formą
 
Laikui bėgant, galandant įvairius įrankius skirtingu slėgiu, šlifavimo akmuo gali pasidaryti tuščiaviduris arba ovalus. Naudodami patentuotą įrankį TT-50 Truing Tool, galite greitai ir lengvai padaryti savo šlifavimo akmenį vėl apvalų ir plokščią. O tai, ypač svarbu galandant obliavimo peilius ir lygintuvus.
 
TT-50 Truing Tool tinka visoms Tormek mašinoms, kurios turi universalią atramą. Tvirtinimo įrankis veikia ant visų Tormek šlifavimo diskų, išskyrus deimantinius šlifavimo diskus, kurių korpusas yra plieninis ( ĮSPĖJIMAS: jei naudosite įrankį ant deimantinio šlifavimo disko, sugadinsite ir įrankį, ir šlifavimo diską). 

Didelis tikslumas ir patogus naudoti
 
TT-50 Truing Tool yra pagamintas iš liejamo cinko, kuris sumažina laisvumą ir pagerina įrankio tikslumą bei kokybę. Galite patogiai naudoti deimantinį antgalį per akmenį, abiem rankomis sukdami dvi rankenėles. Dėl kontroliuojamo padavimo akmens paviršius tampa lygus ir nepalieka šiurkščių žymių.
 
Įrankis tiesiogiai susijęs su universalia atrama, kuri taip pat valdo ir strėles. Tai užtikrina, kad panaudojus TT-50 Truing Tool, akmens paviršius visada bus lygiagretus įrankiui, esančiam stulpelyje. Pjovimo gylis tiksliai nustatomas naudojant Micro Adjust ant universalios atramos. Universalios atramos Micro Adjust veržlė turi skalę, rodančią kas 0,25 mm (0,01 colio), kad būtų galima tiksliau pašalinti medžiagą.

Sukurkite daugiau ar mažiau grubų paviršių
 
Tiekimo greitis nuo maždaug 30 iki 90 sekundžių gali būti naudojamas norint pasirinkti, kokio šiurkštaus paviršiaus norite šlifavimo akmeniui. Kuo greičiau padėsite deimantinį antgalį per akmenį, tuo šiurkštesnis bus paviršius. Tai reiškia, kad galandimo metu pašalinsite daugiau plieno, o tai yra didelis privalumas galandant įrankius, kurie pagaminti iš kieto plieno ir turi didelį galandimo paviršių.
 
Kuo lėčiau paduosite deimantinį antgalį per akmenį, tuo mažiau bus šiurkštus paviršius. 90 sekundžių laikas per akmenį suteikia jums šiek tiek smulkesnį paviršių ir beveik jokių matomų žymių. Paviršius visada bus šiurkštesnis nei naudojant šiurkščią SP-650 akmens greiderio pusę, nesvarbu, kaip lėtai paduosite deimantinį antgalį per akmenį.
 
Ankstesniems Tormek modeliams
 
Jei turite senesnį įrenginį, kuriame nėra universalios atramos Micro Adjust, galite atnaujinti savo įrenginį naudodami US-105 universalų palaikymą Tormek T-8 ir senesniems įrenginiams su 250 mm (9 7/8 colių). ) šlifavimo diską arba US-103 universalų atramą, skirtą Tormek T-4 ir senesnėms mašinoms su 200 mm (7 7/8″) šlifavimo disku. Tada galėsite lengvai ir patogiai naudoti TT-50 Truing Tool.
 
Pakeiskite deimantinį antgalį
 
TT-50 Truing Tool deimantinį antgalį galima lengvai pakeisti nusidėvėjus, naudojant ADV-D deimantų keitimo antgalį, skirtą TT-50. Rekomenduojame pabandyti šiek tiek pasukti susidėvėjusį įtempimo įrankio deimantinį antgalį prieš jį keičiant, nes pasukus, yra tikimybė, kad atsiras naujų deimantų ir antgalis vėl pradės tinkamai veikti.