Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Metalo staklių priedai

Japoniškas galandimo akmuo Tormek SJ-200

Japoniškas galandimo akmuo Tormek SJ-200
Kaina:
279.05 € (be PVM)
337.65 € (su PVM)
Klausti apie prekę
Japoniškas galandimo akmuo Tormek SJ-200

Tormek SJ-200 yra aukštos kokybės japoniškas vandeninio galandimo akmuo, sukurtas siekiant suteikti itin švelnų paviršiaus nugludinimą ir aukštos kokybės galandimo rezultatus. Šio akmens grūdėtumas siekia #4000, užtikrinant veidrodišką ir be galandimo pėdsakų paviršių.
Šis akmuo ypač efektyvus galandant rankinius įrankius, tokius kaip: pjaustymo, raižymo ar drožinėjimo įrankiai, peiliai, žirklės, obliaus ašmenys ir medžio kaltai. Japoniški vandeniniai galandimo akmenys yra žinomi savo sugebėjimu formuoti itin švelnius paviršius. SJ-200 akmenys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia minimalaus plieno pašalinimo ir aukštos kokybės paviršiaus užbaigimo.
 
Šio akmenų unikali sudėtis suteikia jiems ypatingą patvarumą, todėl jie yra ilgaamžiai ir efektyvūs. Būdamas japoniško vandeninio galandimo akmuo, SJ-200 turi blizgantį paviršių, todėl nerekomenduojama naudoti odinio honingavimo (poliravimo) rato po galandimo, kad išvengtumėte paviršiaus pažeidimų.
 
Tormek SJ-200 - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina precizišką galandimą, kokybiškus rezultatus ir ilgalaikį įrankių aštrumą.