Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Pinigų tikrinimo aparatai

Banknotų tikrinimo ir skaičiavimo aparatas CCE 3070

Banknotų tikrinimo ir skaičiavimo aparatas CCE 3070
Banknotų tikrinimo ir skaičiavimo aparatas CCE 3070
Kaina:
561.61 € (be PVM)
679.55 € (su PVM)
Klausti apie prekę
PINIGŲ TIKRINIMO IR SKAIČIAVIMO  APARATAS CCE 3070
 
Pristatome CCE 3070 – modernią technologiją skirtą euro banknotų apdorojimui, kuri sujungia patikimumą, efektyvumą ir universalumą viename įrenginyje.
 
Aukšto lygio funkcionalumas:
CCE 3070 yra ne tik įrankis padirbtų banknotų atpažinimui, bet ir prietaisas visapusiškai banknotų apskaitai. Su jo pagalba galite ne tik skaičiuoti pinigus, bet ir analizuoti jų vertę - ar tai būtų mišrios, ar rūšiuotos banknotų serijos. Ypač patogu, kai reikia greitai suskaičiuoti didelius pinigų kiekius: CCE 3070 suteikia galimybę sustabdyti skaičiavimą, pridėti prie jau suskaičiuotos sumos arba iš karto atspausdinti rezultatus.
 
Išsami apskaita:
Pasibaigus skaičiavimo procesui, CCE 3070 rodo detalų skaičiavimo rezultatą, parodant kiekvieno nominalo banknotų kiekį, jų bendrą vertę, o taip pat ir visų banknotų bendrą sumą. Tokia detali informacija ypač vertinga verslo apskaitai ir audito procesams.
 
Ataskaitos spausdinimas:
Jei norite dokumentuoti gautus skaičiavimo rezultatus -  su CCE 3070 tai yra paprasta. Pasirenkate spausdintuvą, prisijungiate prie įrenginio, ir jūsų banknotų skaičiavimo ataskaita bus išspausdinta per kelias sekundes.
 
 
Neleiskite, kad padirbti pinigai keltų pavojų jūsų verslui – investuokite į euro valiutos tikrinimo aparatą jau šiandien!

TECHNINIAI PARAMETRAI:

 
  • Atnaujinimas: prijungus prie kompiuterio;
  • Išrūšiuotų banknotų skaičiavimas: yra;
  • Sumaišytų banknotų skaičiavimas: yra;
  • Vertės skaičiavimas: yra;
  • Skaičiavimo greitis: 900 banknotų per minutę;
  • Numatytoji valiuta: EUR;
  • Matmenys: 215 x 265 x 262 mm;
  • Svoris: 3,9 kg.
Jei nesate tikri, koks banknotų tikrinimo aparatas jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje PINIGŲ TIKRINIMO APARATAI