Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Prekių apsaugos varteliai

Prekių apsaugos varteliai ACE CRYSTAL 40

Prekių apsaugos varteliai ACE CRYSTAL 40
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
Prekių apsaugos varteliai ACE CRYSTAL 40

ACE CRYSTAL 40 yra galinga vienkanalio RF (Radijo dažnių) mono sistema, sukurta veikti kaip vienos antenos arba kelių antenų, konfigūracijos sistema. Ši sistema yra pritaikyta įvairioms aplinkoms o jos našumas, prekybos apsaugos rinkoje, yra vienas aukščiausių. ACE CRYSTAL 40 turi dailų akrilinį skydą, kuris harmoningai įsilieja į modernias ir prabangias, prekybos vietas. 

Ką dar gali pasiūlyti ACE CRYSTAL 40? 
 
Nuotolinis ryšys ir duomenų rinkimas -  standartinės įmontuotos funkcijos mūsų sistemose. Tai užtikrina, kad mūsų sistemos ne tik lengvai įdiegiamos, bet ir gali būti aptarnaujamos nuotoliniu būdu su greitu atsaku ir be nereikalingų kelionių kaštų.
 
Mažmenininkams, kurie patiria nuostolių dėl profesionalių vagišių, turinčių folija išklotus maišelius, klasikinių stovelių liniją galima papildyti integruota sistema NG METAL SPY, užtikrinančia maksimalią apsaugą, kurios galima tikėtis iš prekių stebėjimo sistemos.
 
Taip pat, prisijungus prie mūsų STOREMONITOR debesų analitikos, galima: apdoroti visus svarbiausius lankytojų skaitiklių, pavojaus signalų valdymo ir sistemos veikimo duomenis. Parduotuvės ar sistemos veikimą galima įvertinti išplėstinėse diagramose ir apžvalgose arba nustatyti ataskaitas, kurios būtų automatiškai siunčiamos į jūsų pašto dėžutę arba įkeliamos į esamą sistemą. Be visų šių galimybių ir funkcijų, sistema aprūpinta mūsų nauja išmania ECO MODE funkcija, kuri taupo iki 35% EAS energijos sąnaudų. Taip mes padedame mažinti nereikalingas mūsų klientų išlaidas, didiname sistemos tarnavimo laiką ir išliekame draugiški aplinkai.

Aukščiausios kokybės krištolo akrilo plokštė pagaminta iš aukščiausios rūšies akrilo, todėl ji neleidžia pakeisti spalvos ir išsikraipyti. Į komplektą įtrauktus įvairiaspalvius LED žibintus galima sukonfigūruoti taip, kad jie ne tik rodytų pageidaujamą signalo spalvą, bet ir nuolat, gražiai apšviestų anteną.  ACE CRYSTALN 40 modelį galite rinktis iš trijų spalvų: sidabro, juodos ir baltos.