Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Prekių apsaugos varteliai

Prekių apsaugos varteliai AM LITE CLASSIC

Prekių apsaugos varteliai AM LITE CLASSIC
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
Prekių apsaugos varteliai AM LITE CLASSIC
 
Sistema yra orientuota į lipnių etikečių aptikimą, patikimumą ir lankstumą. Ji buvo sukurta veikti, kaip vieno ar dviejų stovų sprendimas, su lengvu montavimu ir sinchronizacija. Dėl savo nedidelio dydžio, ji puikiai tinka mažas įėjimo erdves, turintiems prekybininkams. AM ACE CLASSIC sistema yra geras pavyzdys, kai ekonominis sprendimas, nėra prastas. Įrengta naujausia AM technologija, aptinka lipnias etiketes iki 2 metrų atstumu, o tai geras įrodymas, veiksmingumo ir kokybės.   
 
Kodėl Lite Classic?
 
Nuotolinis ryšys ir duomenų rinkimas -  standartinės įmontuotos funkcijos mūsų sistemose. Tai užtikrina, kad mūsų sistemos ne tik lengvai įdiegiamos, bet ir gali būti aptarnaujamos nuotoliniu būdu su greitu atsaku ir be nereikalingų kelionių kaštų.
 
Taip pat, klientas gali būti prijungiamas prie mūsų STOREMONITOR debesies platformos, išplėstinėms sistemos ir parduotuvės veiklos analizėms. Be visų šių galimybių ir funkcijų, sistema aprūpinta mūsų nauja išmania ECO MODE funkcija, kuri taupo iki 35% EAS energijos sąnaudų. Taip mes padedame mažinti nereikalingas mūsų klientų išlaidas, didiname sistemos tarnavimo laiką ir išliekame draugiški aplinkai.
 
Lite Classic reklaminė panelė, gali būti naudojama, kaip papildoma pardavimų priemonė su mūsų "easy slide" funkcija, leidžiančia lengvai keisti reklaminius plakatus. Lite Classic modelį galite rinktis iš trijų spalvų: sidabro, juodos ir baltos.