Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Prekių apsaugos varteliai

Prekių apsaugos varteliai FLOOR SYSTEMS

Prekių apsaugos varteliai FLOOR SYSTEMS
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
Prekių apsaugos varteliai FLOOR SYSTEMS 
 
Diskretiška AM (akustinė-magnetinė) sistema, sukurta taip, kad parduotuvės estetinis vaizdas išliktų nepakitęs, o prekės būtų apsaugotos. Grindų kilpa įrengiama po grindų danga, o svarbiausi aptarnavimo komponentai išdėstomi prieinamoje vietoje. AM grindų kilpa pagrįsta mūsų AM ACE technologija ir suprogramuota naudojant itin jautrią patentuotą programą, kuri užtikrina puikų lipnių etikečių ir apsauginių žymų aptikimą, kartu išlaikant parduotuvės išvaizdą.
 
Jei reikia papildomai stiprinti grindų antenų veikimą, galima naudoti dviejų tipų, ant lubų montuojamus ilgintuvus. Dėl savo neįkyraus dizaino, ilgintuvai sklandžiai įsilieja į aukščiausios klasės prekybos erdves ir pirkėjai jų nepastebi, be to, juose galima naudoti papildomas funkcijas, pavyzdžiui, dekoratyvines lemputes.
 
AM PROFI-ID palaiko nuotolinį ryšį ir duomenų rinkimą, ją taip pat galima prijungti prie mūsų STOREMONITOR debesijos platformos, kad būtų galima atlikti pažangią sistemos analizę ir pateikti parduotuvės veiklos ataskaitas. Be visų šių parinkčių ir funkcijų, sistemoje įdiegtas mūsų naujasis išmanusis ECO režimas, kuris leidžia sutaupyti iki 35 % EAS suvartojamos energijos. Taip padedame sumažinti nereikalingas klientų išlaidas už komunalines paslaugas, prailginti sistemos tarnavimo laiką ir išlikti ekologiškiems.