Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Prekių apsaugos varteliai

Prekių apsaugos varteliai RF PROFI-ID

Prekių apsaugos varteliai RF PROFI-ID
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
Prekių apsaugos varteliai RF PROFI-ID
 
Ši, prekių apsaugos vartelių sistema, tai pažangiausias sprendimas, kuriame sujungtos geriausios radijo dažnio (RF) ir RFID technologijos. RF PROFI-ID užtikrina puikią prekių apsaugą, universalumą bet kurioje mažmeninės prekybos parduotuvėje ir suteikia galimybę švelniai pereiti prie prekių stebėjimo su papildoma apsauga ir RFID inventoriaus sprendimu.
 
RF PROFI-ID palaiko nuotolinį ryšį ir duomenų rinkimą, ją taip pat galima prijungti prie mūsų STOREMONITOR debesijos platformos, kad būtų galima atlikti pažangią sistemos analizę ir pateikti parduotuvės veiklos ataskaitas. Be visų šių parinkčių ir funkcijų, sistemoje įdiegtas mūsų naujasis išmanusis ECO režimas, kuris leidžia sutaupyti iki 35 % EAS suvartojamos energijos. Taip padedame sumažinti nereikalingas klientų išlaidas už komunalines paslaugas, prailginti sistemos tarnavimo laiką ir išlikti ekologiškiems.
 
Šio modelio reklaminė panelė, gali būti naudojama, kaip papildoma pardavimų priemonė su mūsų "easy slide" funkcija, leidžiančia lengvai keisti reklaminius plakatus. AM LITE CLASSIC X modelis yra identiškas, bet be nepermatomo skydelio, o jo skaidraus akrilo paviršius susilieja su aplinkine erdve.
 
Įžvalgos apie nuostolių prevencijos įvykius prekių lygiu, leidžia priimti išmintingesnius sprendimus. Žinodami, kada ir kur dingsta prekės, taip pat žinodami, kurioms prekėms gresia didžiausias pavojus, galite veiksmingai užkirsti kelią nuostoliams ir padidinti saugumą didelės rizikos zonose.