Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0
0.00 €
LT
Titulinis Prekių katalogas Prekių apsaugos varteliai

Prekių apsaugos varteliai EASYDET CLASSIC

Prekių apsaugos varteliai EASYDET CLASSIC
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
Prekių apsaugos varteliai EASYDET CLASSIC
 
Patikima ir patikrinta RF (radijo dažnio) dviejų prekių apsaugos vartelių sistema, kuri gerai aptinka įprastas ir lipnias etiketes. Sistema pasižymi puikiu atsparumu sudėtingoms aplinkos sąlygoms bei kitoms gaminių stebėjimo sistemoms. Easydet Classic idealiai tinka prekybos centruose įsikūrusiems mažmenininkams, kurie ieško standartinės nuostolių prevencijos sistemos, užtikrinančios gerą ir patikimą apsaugą. Aliuminio rėmas sukurtas taip, kad užtikrintų ekonomišką sprendimą ir kartu išlaikytų stilingą ir modernią estetiką, kuri nėra įprasta panašioms sistemoms.
 
Easydet Classic modelis yra lengvas, visiškai uždaras su nepermatomomis, vienos iš mūsų standartinių spalvų, plokštėmis. Easydet Classic modelį galite rinktis iš trijų spalvų: sidabro, juodos ir baltos.